sa9a
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 228
- İsim
- Hasan Demir
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon ve Uygulama Yazılımı
- ayLorke
İyi akşamlar, aylardır sıfır bilgiyle toplamaya çalıştığım bilgisayarımın son parçası bu sabah elime ulaştı ve nihayet tamamlayabildim. Forumda birçok kişinin bu bilgisayarı toplamamdaki emeği çok yüksek. Her birinize özellikle de aşağıda saydığım kişilere en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Paylaştıkları indirimler için, en aptalca sorularıma yanıt verdikleri için, kararsız kaldığımda fikir verip adım atmamı sağladıkları için ve en önemlisi yardımsever oldukları için çok çok teşekkür ederim. 2014'ten bu yana kullandığım emektarı saymazsak ilk defa bir oyun bilgisayarım oldu diyebilirim, Allah olmayanlara nasip etsin.
Teşekkürler;
@malleo @Alfha13 - kasa tercihimdeki yardımları için,
@yunusaman işlemci indirim bildirimi için,
@Alihanarr sıvı soğutma fikir ve danışmanlığı için,
@bana beko derler - anakart seçimim konusundaki ayrıntılı bilgilendirmesi için,
@Ckribrahim (indirim adam) güç kaynağı indirim bildirimi için,
@SadeceSeyf @Amanita @Etobaba @55superx @DerratiX - ekran kartı seçimindeki büyük yardımları için,
@melihv48 @Atyxah @emrecans14 - büyük oranda sorun çözme yetileri için ,
ve sayamadığım veya unuttuğum onlarca üyeye yüzlerce yardımı için çok teşekkürler. İyi ki varsın DA Forum <3
Teşekkürler;
@SadeceSeyf @Amanita @Etobaba @55superx @DerratiX - ekran kartı seçimindeki büyük yardımları için,
ve sayamadığım veya unuttuğum onlarca üyeye yüzlerce yardımı için çok teşekkürler. İyi ki varsın DA Forum <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörü mazur görün, borçlar biter bitmez değiştirmeyi planlıyorum Fotoğraf kalitesi için üzgünüm. Ekstra olarak ilk yapmam gereken testleri ve gerekirse BIOS'da etkinleştirmem gereken performans iyileştirici özellikleri belirtirseniz çok makbule geçer. muckİyi akşamlar, aylardır sıfır bilgiyle toplamaya çalıştığım bilgisayarımın son parçası bu sabah elime ulaştı ve nihayet tamamlayabildim. Forumda birçok kişinin bu bilgisayarı toplamamdaki emeği çok yüksek. Her birinize özellikle de aşağıda saydığım kişilere en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Paylaştıkları indirimler için, en aptalca sorularıma yanıt verdikleri için, kararsız kaldığımda fikir verip adım atmamı sağladıkları için ve en önemlisi yardımsever oldukları için çok çok teşekkür ederim. 2014'ten bu yana kullandığım emektarı saymazsak ilk defa bir oyun bilgisayarım oldu diyebilirim, Allah olmayanlara nasip etsin.
Teşekkürler;