şakşukacı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 709
Her attığım adımda hapçıların, torbacıların, surilerin, beli dolu kekoların, delirmiş kadınların arasından geçtim. Olum harbi hayatımda en kendimi güvensiz hissettiğim anlardan biridir. Bir ara sokakta şarjı 20 kalmış telefonumla arladaşlarımdan ayrıldım. Aşağı Beşiktaş'ın bir sokağına kadar koşmaya başladım. Yanımdan son ses keko rap müzikli arabalar geçiyor. Harbi dark side Türkiye gibi. Olm hele bi keko grubuyla karşılaştım yaşları benden küçüktür ama sonumun Ahmet Minguzzi gibi olmasını istemediğimden dikkatli bir şekilde geçtim. Bellerinin dolu olduğundan eminim. Ara sokaklarda varoşluk, kekoluk dolu gece mekanları... Birde şarjım az olduğu ve evimden uzak otobüs saatlerini bekleyecek olduğumdan kendimi kabusta gibi hissettim. Biraz forumlarda gezindim ben mi kafayı yedim diye. Yok başka yerlerde de Taksim'ün gece sıkıntılı olduğu yazılmış. İyi hoş güzel yanlış değilmişim de. Bu memleketin bu hali ne be abi? Allah korusun biri laf atsa cevao veremem oğlum. Vücuduma yiyeceğim bıçak darbeleri mi dersin, kurşunlar mı dersin bilemedim. Malum Türkiye... Herkese bol şans diliyorum. Türkiye'nin son durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?