Otelin havuzunda gecenin bir körü kıyafetlerle atlamamız. Güzel bir gündü.Herkes geçen yazdan unutamadağı anısını yazsın biz de okuyalım![]()
Bir gün 19 saat PC'de takılmıştım. Kulaklıklığım SN-RW1'di o zaman kullananlar ne kadar ağır olduğunu ve acıttığını bilir. Kulaklığı bir çıkarttım aga kulaklığı değil kulaklarımı çıkarttım sanki. Ne duyabiliyorum ne de kulaklarımı hissediyorum. Yatağa geçtim hala silah sesleri duyuyordum yemin ederim.Herkes geçen yazdan unutamadağı anısını yazsın biz de okuyalım![]()
Ama 5 kişi 1+1'de yaşıyorduk normalde sitede ise 3+1 oldu ve 1+1'de salonda koltukta yatıyordum şimdi kendi odam vargüzel anı![]()
Bende şimdi hatırladım geçen yaz kablosu kopmuş 100'lü küçük ledler varya ondan vardı prizdeyken sökülen kabloyu yeniden birleştirmiştim benimde ekip kömür olmuştuYazdan kalma anım yok maalesef. Küçüklüğümden anlatayım. Daha 3 4 yaşlarındayım. Teyp vardı bi tane fişini teyp'e giren yeri sürekli söküp söküp takıyordum 5 6 defa yaptıktan sonra patt! diye bir ses geldi. Elim kömüre döndü fiş yandı.
zevkliydi ama ya patt! etti böyle.
Sağolkeşke bunu ilk mesajda açsaydon hayırlı olsun yeni eviniz![]()