Gece anıları

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Herkes geçen yazdan unutamadağı anısını yazsın biz de okuyalım :)

Geçen yaz çok fazla bilgisayar istiyordum ama alamamıştı ailem babam beni doğum günümde is yerine çağırdı acaba dedim PC mi alacağız gittim ordan annemin yanına geçeceğiz dedi bir kafeye oturduk dedim PC degilmis neyse insanlar var genelde doğum günümü evde tek dayim kuzenim yada halam olurdu o şekilde kutlardik tabi kafeye oturduk akşam vakti benim için rhaat değil anneme bakıyordum içimden yapnayacaksiniz dimi diyorum bir anda hoparlörden iyi ki doğdun müziği tabi ben utanıyorum insanlar etrafımda hiç biri alkislamadi utanmıştım garip bir aniydi benim için 😂

Herkes geçen yazdan unutamadağı anısını yazsın biz de okuyalım :)
Bir gün 19 saat PC'de takılmıştım. Kulaklıklığım SN-RW1'di o zaman kullananlar ne kadar ağır olduğunu ve acıttığını bilir. Kulaklığı bir çıkarttım aga kulaklığı değil kulaklarımı çıkarttım sanki. Ne duyabiliyorum ne de kulaklarımı hissediyorum. Yatağa geçtim hala silah sesleri duyuyordum yemin ederim. :D

Yeni bir siteye taşındım geçen yaz

Çadırı kuracak yer bulamayıp benzinlik otoparkında arabada 5 kişi yatmıştık :D

Yazdan kalma anım yok maalesef :(. Küçüklüğümden anlatayım. Daha 3 4 yaşlarındayım. Teyp vardı bi tane fişini teyp'e giren yeri sürekli söküp söküp takıyordum 5 6 defa yaptıktan sonra patt! diye bir ses geldi. Elim kömüre döndü fiş yandı. :D zevkliydi ama ya patt! etti böyle.

Yazdan kalma anım yok maalesef :(. Küçüklüğümden anlatayım. Daha 3 4 yaşlarındayım. Teyp vardı bi tane fişini teyp'e giren yeri sürekli söküp söküp takıyordum 5 6 defa yaptıktan sonra patt! diye bir ses geldi. Elim kömüre döndü fiş yandı. :D zevkliydi ama ya patt! etti böyle.
Bende şimdi hatırladım geçen yaz kablosu kopmuş 100'lü küçük ledler varya ondan vardı prizdeyken sökülen kabloyu yeniden birleştirmiştim benimde ekip kömür olmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke bunu ilk mesajda açsaydon hayırlı olsun yeni eviniz :D
Sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,147
Üyeler
189,978
Son üye
yakyokyik