tamamen zevk ve renk tavsiyelere tabi açık ol ama sonuç olarak sen kullanacaksın en önemlisi senin fikrin, bu konuyuda açtığa göre pek emin değilsin bana kalırsa sırf indirim var diye bir şey almak çok saçma kullanmayacaksan para israfı.arkadaslar bu bicak geldi bana %45 indirimle Alınır mı? ne diyosunuz aksam almayi dusunuyorum cevremde almalisin iyi indirim diyor
kaçırma kanka direk çekarkadaslar bu bicak geldi bana %45 indirimle Alınır mı? ne diyosunuz aksam almayi dusunuyorum cevremde almalisin iyi indirim diyor
gözüm kapalı alırdım sade olduğu için beni asla baymayan bir bıçakarkadaslar bu bicak geldi bana %45 indirimle Alınır mı? ne diyosunuz aksam almayi dusunuyorum cevremde almalisin iyi indirim diyor
tamamen zevk ve renk tavsiyelere tabi açık ol ama sonuç olarak sen kullanacaksın en önemlisi senin fikrin, bu konuyuda açtığa göre pek emin değilsin bana kalırsa sırf indirim var diye bir şey almak çok saçma kullanmayacaksan para israfı
teşekkürler tavsiyen icintamamen zevk ve renk tavsiyelere tabi açık ol ama sonuç olarak sen kullanacaksın en önemlisi senin fikrin, bu konuyuda açtığa göre pek emin değilsin bana kalırsa sırf indirim var diye bir şey almak çok saçma kullanmayacaksan para israfı.
eyvallah öyle olucak gibikaçırma kanka direk çek
ben onu bekliyordum gelmediMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler tavsiyen icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyvallah öyle olucak gibi
insallah alabilirsinben onu bekliyordum gelmedi
İyi inmiş almalısın.arkadaslar bu bicak geldi bana %45 indirimle Alınır mı? ne diyosunuz aksam almayi dusunuyorum cevremde almalisin iyi indirim diyor