tuna bey
80+ Bronze
gece gece otomobilleri ile ses,drift ve aklınıza gelebilecek diğer apaçilikleri yapan 'sürücü'lerin motorlu versiyonlarıda var ve maglesef ki buna bir çare yok galiba ya evi degişirtcem başka yere taşıncam yada biri geçerken balkondan ateş edicem olay bunla sonuçlanacak bunun bir cezası veya bir şikayet yeri yok mu eger ki forumda bu gibi saçma işleri yapan arkadaşlarda varsa siz ve sizin gibilerin cidden piskolojik tedavi olmaya çagırıyorum forum kuraları itibariyle ne küfür nede hakaret ede biliyorum burda yazısal olarak ama hiç merak etmeyin ben her saniye sizi anıyorum belli cümleler içinde bakın bende motor kulanıyordum ve çokta seviyordum ama artık motordan , arabadan sogudum heleki tofaş ölsem sürmek istemedigim bi araca dönüştü buna bir çare yok mu hayır birde hız yapamsınlar diye belediye tümek yaptırdı bu sefer de gecenin üçünde veya daha geç saatlerinde arkası açık kasa transitler zangır zangır hız yapıp tümsekten atlama yarışı yapıyor lütfen buna bir çare yok mu yardım edin lütfen