Neler Yeni

gece ses yapan saygısızlar şikayet etme imkanı var mı

tuna bey

80+ Bronze
gece gece otomobilleri ile ses,drift ve aklınıza gelebilecek diğer apaçilikleri yapan 'sürücü'lerin motorlu versiyonlarıda var ve maglesef ki buna bir çare yok galiba ya evi degişirtcem başka yere taşıncam yada biri geçerken balkondan ateş edicem olay bunla sonuçlanacak bunun bir cezası veya bir şikayet yeri yok mu eger ki forumda bu gibi saçma işleri yapan arkadaşlarda varsa siz ve sizin gibilerin cidden piskolojik tedavi olmaya çagırıyorum forum kuraları itibariyle ne küfür nede hakaret ede biliyorum burda yazısal olarak ama hiç merak etmeyin ben her saniye sizi anıyorum belli cümleler içinde bakın bende motor kulanıyordum ve çokta seviyordum ama artık motordan , arabadan sogudum heleki tofaş ölsem sürmek istemedigim bi araca dönüştü buna bir çare yok mu hayır birde hız yapamsınlar diye belediye tümek yaptırdı bu sefer de gecenin üçünde veya daha geç saatlerinde arkası açık kasa transitler zangır zangır hız yapıp tümsekten atlama yarışı yapıyor lütfen buna bir çare yok mu yardım edin lütfen

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
gece gece otomobilleri ile ses,drift ve aklınıza gelebilecek diğer apaçilikleri yapan 'sürücü'lerin motorlu versiyonlarıda var ve maglesef ki buna bir çare yok galiba ya evi degişirtcem başka yere taşıncam yada biri geçerken balkondan ateş edicem olay bunla sonuçlanacak bunun bir cezası veya bir şikayet yeri yok mu eger ki forumda bu gibi saçma işleri yapan arkadaşlarda varsa siz ve sizin gibilerin cidden piskolojik tedavi olmaya çagırıyorum forum kuraları itibariyle ne küfür nede hakaret ede biliyorum burda yazısal olarak ama hiç merak etmeyin ben her saniye sizi anıyorum belli cümleler içinde bakın bende motor kulanıyordum ve çokta seviyordum ama artık motordan , arabadan sogudum heleki tofaş ölsem sürmek istemedigim bi araca dönüştü buna bir çare yok mu hayır birde hız yapamsınlar diye belediye tümek yaptırdı bu sefer de gecenin üçünde veya daha geç saatlerinde arkası açık kasa transitler zangır zangır hız yapıp tümsekten atlama yarışı yapıyor lütfen buna bir çare yok mu yardım edin lütfen
Katılıyorum aynısı banada oluyor ve virüs önlemi olmaksızın asker eğlencesi doğum günü vb olaylar oluyor

tuna bey

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunda orda demin tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum o yüzden konu açtım her gece nerdeyse böyle

Beren

80+ Gold
sorunda orda demkn tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum
155'i ara direkt en azından bu gece rahat edersin .

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Böylelerini allah ıslah etsin

çoğu şeyde istisnası olur ama böyle davranışta bulunanda malesef kafa yok hemde tamamında

Beren

80+ Gold
orayı mı aramam gerek önemli olan o şikayet için bu arada 155 arasam bile tak diye saniyesinde kayboluyorlar ki polisler gelene kadar
Siz sürekli arayacaksınız en sonunda onlar kaçmaktan bıkacak veya polisler orada o saatlerde devriye gezecek tek yapmanız gereken şikayet etmek .

aliere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
alieren içli
yaziyo okurken motorcu gecti

Excator23cm

80+ Gold
plaka varsa neden olmasın

tuna bey

80+ Bronze
Siz sürekli arayacaksınız en sonunda onlar kaçmaktan bıkacak veya polisler orada o saatlerde devriye gezecek tek yapmanız gereken şikayet etmek .
babam polis memuru direk ona şikayette bulunayım o vakit eger öyle bir şikayet yeri varsa direk konuşsun

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
aman boşver takma

Top Bottom