Videolarini cekip polise bildirmen gereksorunda orda demin tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum o yüzden konu açtım her gece nerdeyse böyle
bizim burda gece drift atıyorlar egzoz patlatıyorlar şehrin merkezide ama sıkıntı olmuyorsorunda orda demin tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum o yüzden konu açtım her gece nerdeyse böyle
Kendini gizle tam geçerlerken kapan at gta daki gibi görsünler günleriniaga takılmayacak gibi degil ki odam direk sokaga bakıyor ve hep böyle zaten hava çok sıcak cam pencere ister istemez açık uykumdan o ......ları yüzünden uyanmaktan bıktım
aga dirif artık yapmıyorlar ama bagırttıra bagırttıra geçiyorlar balkonda beklemem gerek o şekil çekmem içinde babam polis memuru eger böyle bir şikayet yeri varsa direk ona söyliyimVideolarini cekip polise bildirmen gerek
Saat kaç olursa olsun drift atman spin atmak yasak cezasi var 6 bin küsür lira yarış yapmak vesayre yasak 12 den sonra rahatsız edici ses cikartmak yasak 155 i ara videolar çek plakalar belli olsun.gece gece otomobilleri ile ses,drift ve aklınıza gelebilecek diğer apaçilikleri yapan 'sürücü'lerin motorlu versiyonlarıda var ve maglesef ki buna bir çare yok galiba ya evi degişirtcem başka yere taşıncam yada biri geçerken balkondan ateş edicem olay bunla sonuçlanacak bunun bir cezası veya bir şikayet yeri yok mu eger ki forumda bu gibi saçma işleri yapan arkadaşlarda varsa siz ve sizin gibilerin cidden piskolojik tedavi olmaya çagırıyorum forum kuraları itibariyle ne küfür nede hakaret ede biliyorum burda yazısal olarak ama hiç merak etmeyin ben her saniye sizi anıyorum belli cümleler içinde bakın bende motor kulanıyordum ve çokta seviyordum ama artık motordan , arabadan sogudum heleki tofaş ölsem sürmek istemedigim bi araca dönüştü buna bir çare yok mu hayır birde hız yapamsınlar diye belediye tümek yaptırdı bu sefer de gecenin üçünde veya daha geç saatlerinde arkası açık kasa transitler zangır zangır hız yapıp tümsekten atlama yarışı yapıyor lütfen buna bir çare yok mu yardım edin lütfen
bağırmayın lan jenderme yi çağrırım deaga dirif artık yapmıyorlar ama bagırttıra bagırttıra geçiyorlar balkonda beklemem gerek o şekil çekmem içinde babam polis memuru eger böyle bir şikayet yeri varsa direk ona söyliyim
aga bu başka bi boyuta bazen tam uykudayken gecenin dördünde acayip bi sesle uyandıgını düşün se genelike dandik motor sesi oluyor buSaygısızlık. En sevmediğim şey...
kanıta gerek yok ki tüm komşular şahit zatengörebiliyorsan plakayı al ve videoya çek kanıtın olsun
aga çekim çok zor saniyesinde zaten kaçıp gidiyorlar hız yaparken ses yapmaları sorun 2 kattan da zaten çeksemde plaka net olmazSaat kaç olursa olsun drift atman spin atmak yasak cezasi var 6 bin küsür lira yarış yapmak vesayre yasak 12 den sonra rahatsız edici ses cikartmak yasak 155 i ara videolar çek plakalar belli olsun.
en azından elinde bir video bulunur bakın yapıyorlar falan dersin diye dedimaga bu başka bi boyuta bazen tam uykudayken gecenin dördünde acayip bi sesle uyandıgını düşün se genelike dandik motor sesi oluyor bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanıta gerek yok ki tüm komşular şahit zaten