Neler Yeni

gece ses yapan saygısızlar şikayet etme imkanı var mı

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
155 i ara ekip yollarlar drift atmanın cezası 8 bin tl Yakalarsa ekip arabası fena kitler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sorunda orda demin tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum o yüzden konu açtım her gece nerdeyse böyle
Videolarini cekip polise bildirmen gerek

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
sorunda orda demin tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum o yüzden konu açtım her gece nerdeyse böyle
bizim burda gece drift atıyorlar egzoz patlatıyorlar şehrin merkezide ama sıkıntı olmuyor

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Saygısızlık. En sevmediğim şey...

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
aga takılmayacak gibi degil ki odam direk sokaga bakıyor ve hep böyle zaten hava çok sıcak cam pencere ister istemez açık uykumdan o ......ları yüzünden uyanmaktan bıktım
Kendini gizle tam geçerlerken kapan at gta daki gibi görsünler günlerini:D

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
gece gece otomobilleri ile ses,drift ve aklınıza gelebilecek diğer apaçilikleri yapan 'sürücü'lerin motorlu versiyonlarıda var ve maglesef ki buna bir çare yok galiba ya evi degişirtcem başka yere taşıncam yada biri geçerken balkondan ateş edicem olay bunla sonuçlanacak bunun bir cezası veya bir şikayet yeri yok mu eger ki forumda bu gibi saçma işleri yapan arkadaşlarda varsa siz ve sizin gibilerin cidden piskolojik tedavi olmaya çagırıyorum forum kuraları itibariyle ne küfür nede hakaret ede biliyorum burda yazısal olarak ama hiç merak etmeyin ben her saniye sizi anıyorum belli cümleler içinde bakın bende motor kulanıyordum ve çokta seviyordum ama artık motordan , arabadan sogudum heleki tofaş ölsem sürmek istemedigim bi araca dönüştü buna bir çare yok mu hayır birde hız yapamsınlar diye belediye tümek yaptırdı bu sefer de gecenin üçünde veya daha geç saatlerinde arkası açık kasa transitler zangır zangır hız yapıp tümsekten atlama yarışı yapıyor lütfen buna bir çare yok mu yardım edin lütfen
Saat kaç olursa olsun drift atman spin atmak yasak cezasi var 6 bin küsür lira yarış yapmak vesayre yasak 12 den sonra rahatsız edici ses cikartmak yasak 155 i ara videolar çek plakalar belli olsun.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
aga dirif artık yapmıyorlar ama bagırttıra bagırttıra geçiyorlar balkonda beklemem gerek o şekil çekmem içinde babam polis memuru eger böyle bir şikayet yeri varsa direk ona söyliyim
bağırmayın lan jenderme yi çağrırım de

Jaja50

80+ Silver
görebiliyorsan plakayı al ve videoya çek kanıtın olsun

tuna bey

80+ Bronze
Saygısızlık. En sevmediğim şey...
aga bu başka bi boyuta bazen tam uykudayken gecenin dördünde acayip bi sesle uyandıgını düşün se genelike dandik motor sesi oluyor bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

görebiliyorsan plakayı al ve videoya çek kanıtın olsun
kanıta gerek yok ki tüm komşular şahit zaten

Saat kaç olursa olsun drift atman spin atmak yasak cezasi var 6 bin küsür lira yarış yapmak vesayre yasak 12 den sonra rahatsız edici ses cikartmak yasak 155 i ara videolar çek plakalar belli olsun.
aga çekim çok zor saniyesinde zaten kaçıp gidiyorlar hız yaparken ses yapmaları sorun 2 kattan da zaten çeksemde plaka net olmaz

Jaja50

80+ Silver
aga bu başka bi boyuta bazen tam uykudayken gecenin dördünde acayip bi sesle uyandıgını düşün se genelike dandik motor sesi oluyor bu

kanıta gerek yok ki tüm komşular şahit zaten
en azından elinde bir video bulunur bakın yapıyorlar falan dersin diye dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,753
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh