Neler Yeni

gece ses yapan saygısızlar şikayet etme imkanı var mı

tuna bey

80+ Bronze
en azından elinde bir video bulunur bakın yapıyorlar falan dersin diye dedim
yo haklısında benik amacım şikayet yerini amacım eger böyle bir mecra varsa ayrı yeten direk oraya başvurmak eger polisi gerektiren bi mevzu varsa zaten orası benim için kolay

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
sorunda orda demin tam uyudum derken gine motor sesi hayır normal sürene bişey dedigim yok ama bu ...... ları zangır zangır bilerek yapıyorlar nereye şikayet etmem gerek onu bilmiyorum o yüzden konu açtım her gece nerdeyse böyle
kanka plaka model renk alabilirirsen iyi olur alamassan plaka ara polise soyle boyle boyle yuksek ses de onlari direk men ediyortlar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
aga bu başka bi boyuta bazen tam uykudayken gecenin dördünde acayip bi sesle uyandıgını düşün se genelike dandik motor sesi oluyor bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanıta gerek yok ki tüm komşular şahit zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga çekim çok zor saniyesinde zaten kaçıp gidiyorlar hız yaparken ses yapmaları sorun 2 kattan da zaten çeksemde plaka net olmaz
Sen arabalari çek o zaman plaka çikmasada elinde kanit vs olsun şikayet et

tuna bey

80+ Bronze
kanka plaka model renk alabilirirsen iyi olur alamassan plaka ara polise soyle boyle boyle yuksek ses de onlari direk men ediyortlar
aga polis babam zaten ama sorun şu gece yatıyorum bi anda bi sesle uçup gidiyorlar ne kamera var çeken nede ışık o sebeple burayı tercih ediyor ......çocukalrı

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim eski oturduğumuz yerin su doldurma yerinde doblocu enistelerde ypaardı ama ben küçükken

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Kalabalık şehirde yaşıyorsanız alışmanız lazım artık yapıcak bir şey yok

Top Bottom