Her gece aynı saatte aynı yerde deprem mi?Her gece deprem olmadığına emin misin
Evet eminim hatta kalkıyorum avizelere bakıyorum bir şey yokHer gece deprem olmadığına emin misin
Deprem değilHer gece aynı saatte aynı yerde deprem mi?
Bizim salon var orda yerde yatmak istiyorum ama ailem izin vermiyor bana diyorlar salon rahat değil odanda uyuHocam başka yerde yatın. Orada da olursa 3 kulhu 1 Elham, gene olursa bir dua okutun evde.
Tamam1 nas 1 Felak oku geçer.
Sesli oku.Bizim salon var orda yerde yatmak istiyorum ama ailem izin vermiyor bana diyorlar salon rahat değil odanda uyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam
Neden her gece böyle oluyor bana
Duaları sesli mi okuyayım yoksa içimden mi okuyayım?
Yatağın Baza Tarzımı Öyle Birşeyse Deprem Felan Anca Sallar Onu Her Gecede Deprem Olmuyacağına Göre Sana Öyle Geliyordur Diğer Türlüyse Normal. Yada Gece Uyurken Telefonu Uzak Biryere Koy Kendini Kaydet Bakim Bir Anormallik Varmı.Arkadaşlar geceleri sürekli yatağım sallanıyor saat 3 te oluyor hep yataktan kalkıyorum sallanması geçiyor beni uykumdan uyandırıyor sabaha kadar yatamıyorum her gece böyle oluyor sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
TamamSesli oku.
Yatağım bazaYatağın Baza Tarzımı Öyle Birşeyse Deprem Felan Anca Sallar Onu Her Gecede Deprem Olmuyacağına Göre Sana Öyle Geliyordur Diğer Türlüyse Normal. Yada Gece Uyurken Telefonu Uzak Biryere Koy Kendini Kaydet Bakim Bir Anormallik Varmı.
Yatağım baza tarzıyatağınız baza tarzı değil ise (tahtalı oluyor ya onlardan) vidası vs gevşemiştir
Burda bana olumlu cevaplar vereceğine beni korkutuyorsunCinleri sabah kahvaltıya davet et. Erken kalkmak için erken yatarlar, gece seni rahatsız etmezler.