Neler Yeni

Gece yatağım sallanıyor yardım edin

Tarık06

80+
Arkadaşlar geceleri sürekli yatağım sallanıyor saat 3 te oluyor hep yataktan kalkıyorum sallanması geçiyor beni uykumdan uyandırıyor sabaha kadar yatamıyorum her gece böyle oluyor sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Tarık06

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam başka yerde yatın. Orada da olursa 3 kulhu 1 Elham, gene olursa bir dua okutun evde.
Bizim salon var orda yerde yatmak istiyorum ama ailem izin vermiyor bana diyorlar salon rahat değil odanda uyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 nas 1 Felak oku geçer.
Tamam

Neden her gece böyle oluyor bana

Duaları sesli mi okuyayım yoksa içimden mi okuyayım?

Bizim salon var orda yerde yatmak istiyorum ama ailem izin vermiyor bana diyorlar salon rahat değil odanda uyu

Tamam

Neden her gece böyle oluyor bana

Duaları sesli mi okuyayım yoksa içimden mi okuyayım?
Sesli oku.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
yatağınız baza tarzı değil ise (tahtalı oluyor ya onlardan) vidası vs gevşemiştir

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar geceleri sürekli yatağım sallanıyor saat 3 te oluyor hep yataktan kalkıyorum sallanması geçiyor beni uykumdan uyandırıyor sabaha kadar yatamıyorum her gece böyle oluyor sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Yatağın Baza Tarzımı Öyle Birşeyse Deprem Felan Anca Sallar Onu Her Gecede Deprem Olmuyacağına Göre Sana Öyle Geliyordur Diğer Türlüyse Normal. Yada Gece Uyurken Telefonu Uzak Biryere Koy Kendini Kaydet Bakim Bir Anormallik Varmı.
:blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance:

Tarık06

80+
Tamam

Yatağın Baza Tarzımı Öyle Birşeyse Deprem Felan Anca Sallar Onu Her Gecede Deprem Olmuyacağına Göre Sana Öyle Geliyordur Diğer Türlüyse Normal. Yada Gece Uyurken Telefonu Uzak Biryere Koy Kendini Kaydet Bakim Bir Anormallik Varmı.
:blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance:
Yatağım baza

yatağınız baza tarzı değil ise (tahtalı oluyor ya onlardan) vidası vs gevşemiştir
Yatağım baza tarzı

Cinleri sabah kahvaltıya davet et. Erken kalkmak için erken yatarlar, gece seni rahatsız etmezler.
Burda bana olumlu cevaplar vereceğine beni korkutuyorsun

Aware

80+ Silver
Ya hocam siz yatmıyor musunuz? Burda yatacam diyin yatıne ya da onlar yattıktan sonra gidip yatın.

Top Bottom