SadeceBirisi.
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,496
- İsim
- uwu
Belki sana açılabilirdim ama bn oyunu seçtim dersleri çöpe attım ve bir yılımı sadece oyun oynayarak geçirdim. Pişman mıyım tabii ki de bu sürede onlarca mutlu anım olabilir Ken agresif oldum resmen 2 cümle söyleyemez hale gözlerim mosmor dişlerim sararmisti. Okadar kötü gozukuyordu bembeyaz dişler gitmişti. Zaten ailevi(annem yüzünden zorluk olundu ameliyat fln bnim pskoloji o günden gitti) ardından arkadaşlarımın satması derken hayattan soğudum. İşte burda günlük sohbetimi ettim vaktini harcadim kendimi motive ettim birisi bni cidden yazdığımı okuyor diye o ilk başlarda ki mutluluk inanılmaz keyifliydi.
İşte yazı uzamasin daha fazla bnim sev im asla olmadı kendimden seni uzaklaştırmak için siyah toka taktım. Ne kadar aptalca davranmisim üstüne gittim sanki gerçekten bişi varmış gibi bı kızla konuşmalar yaptım zaten ne ben onu takiyordum nede o bni zaten bni az da olsa tanisan o kadar bencil bı kızla asla sev olmayacagimi anlardın neyse zaman geçmiş belki lise de güzel anılarımız olur
yan sınıfında olacağım
Belki bunu olursun diye yazdım o sınıfın sessiz ve sınıfın 1.si olan çocuk sen ne kadar benden başarısız gibi hisseden bn sana sorular sordum yanına oturdum belki yanlışlıkla da olsa bı tık yakın oturdum bn hayatimda asla bı kızla bu kadar yakın olmadım hayatımda hiç bir kızin yanında bu kadar kalbimin sesini duymadım asla bı kızın yanında ellerim terlemedi asla bı kızla konuşurken daha önce kekelemedim hala ozluyorum ama sunuda biliyorum bnim bı sev yapacak sorumluluğum yok belki seneye belki mezuniyette
bu paragrafı üşengeç birisi yazdı sana six five one 651