Önerileriniz icin tesekkur ederim siz t6 ultra veya se 224xt arasinda kalsaniz hangisini alırdınız t6 ultra 6 bakir borulu se 224xt 4 sanırımNe kadara alacaksın? Geçici süreliğine ise T6 Ultra ya da SE-224XT alabilirsin.
Teşekkür ederimFps sınırlar isen zaten bir ihtimal idare eder bence
Önerebileceginiz hava sogutma var mıHayır etmez.
5 5600x e yeter mi wrait prism ?Ne kadara alacaksın? Geçici süreliğine ise T6 Ultra ya da SE-224XT alabilirsin.
Yakın fiyata T6 Ultra var. Daha iyi bir tercih5 5600x e yeter mi wrait prism ?
Soğutmaları yakın diye hatırlıyorum. Şekli daha hoş geldiği için SE-224XT alırdım.Önerileriniz icin tesekkur ederim siz t6 ultra veya se 224xt arasinda kalsaniz hangisini alırdınız t6 ultra 6 bakir borulu se 224xt 4 sanırım
200tl ye almıştım geçen hafta itopyada düşmüştü. (Amd wraith prism) iş görür mü sistemi kar yağdığından dolayı dizemedim o yüzden test edemiyorum.Yakın fiyata T6 Ultra var. Daha iyi bir tercih
200₺'ye güzel fiyata almışsın. Ama ben Writh Prisim önermiyorum. Aldığın fiyat iyi olduğu için satabilirsin. Sonuçta o fiyata çok daha iyisi var.200tl ye almıştım geçen hafta itopyada düşmüştü. (Amd wraith prism) iş görür mü sistemi kar yağdığından dolayı dizemedim o yüzden test edemiyorum.
Hocam satma işi biraz yaş iş. İdare etcem yaza kadar yazın sıvı soğutma veya iyi bir havasoğutma alıcam.200₺'ye güzel fiyata almışsın. Ama ben Writh Prisim önermiyorum. Aldığın fiyat iyi olduğu için satabilirsin. Sonuçta o fiyata çok daha iyisi var.
200tl ye almıştım geçen hafta itopyada düşmüştü. (Amd wraith prism) iş görür mü sistemi kar yağdığından dolayı dizemedim o yüzden test edemiyorum.
Yok hocam şundan dolayı termal macun ve soğutucum kaldı bir tek eksik olarak bunlarıda sipariş ettim fakat kara denk geldi bu yüzden kargom gelmiyor.Karın altında mı sistem topluyorsunuz?