Geçici Dosyalar Silme

Reaksiyon skoru
8
Geçici dosyaları sileceğim fakat Önceki Windows yüklemesi (yüklemeleri) 21 gb ve bunu silsem bir şey olur mu bu ne işe yarıyor bilgilendirir misiniz? ayrıca Teslim İyileştirme Dosyaları da 3 gb bu da ne işe yarıyor ve silsem bir şey olur mu lütfen yardım edin ve bilgilendirin

önceki windows nerede ben de silcem

Disk temizleme aracıyla yapılıyor. Windowsun kendi özelliği ve her windows10da var sanırım. Aracı açıp diski seçince eski windowsa tik atmanız lazım. Bir daha aynı şeyi yapıyorsunuz ve dosyayı siliyorsunuz.

ben inseader kullanıyorum silmiyim sakatlık çıkmasın

Disk temizleme aracını yönetici olarak çalıştır, orada çıkacaktır. Temizlemenizde herhangi bir sakınca yok bu arada, boş yere depolamayı sömürüyor.
Aga bende de C diski 20gb kalmış abow hemen silmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi o zaman iş değişir.

inseader nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disk temizleme aracıyla yapılıyor. Windowsun kendi özelliği ve her windows10da var sanırım. Aracı açıp diski seçince eski windowsa tik atmanız lazım. Bir daha aynı şeyi yapıyorsunuz ve dosyayı siliyorsunuz.

disk temizleme aracı nereden açılıyor acaba?

Disk temizleme aracını yönetici olarak çalıştır, orada çıkacaktır. Temizlemenizde herhangi bir sakınca yok bu arada, boş yere depolamayı sömürüyor.

laptopum asus ve asusun kendi uygulamarı var, microsoft office falan da var bunlara sıkıntı çıkarır mı? işletim sisteminde otomatik olarak geliyorlar ya

pekii bu işlemi arama çubuğuna ne yazarak açabilirim ve windows.old dosyalarını temizlememde bir sakınca var mı sizin görüşünüz nedir

pekii bu işlemi arama çubuğuna ne yazarak açabilirim ve windows.old dosyalarını temizlememde bir sakınca var mı sizin görüşünüz nedir
30gün sonra kendiliğinden siliniyor zaten. Arama çubuğa yazıp bulabilirsiniz. İnsider kullanmıyorsanız silmenizi önermem. Silip silmemek size kalmış. Yer kalmadıysa silebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,028
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri