6 telefoncu gezdim 12 ay 600 tl dediler bana8 ay açık olması e-sim ve normal sim olmasından dolayı e-sim kullanmıyorsan 4 ay açık kalıyor. iphone a geçiçi kayıt yapılmıyor
allah bilir hayatlarında iphona a hiç imeı atmamışlardır android fiyatını söylemişlerdir.6 telefoncu gezdim 12 ay 600 TL dediler bana
dostum herkes var diyor geçici imei sen nerden cıkardın anlamadım telefon iphone dedim valla öyle dediler güvenemedim bendeallah bilir hayatlarında iphona a hiç imeı atmamışlardır android fiyatını söylemişlerdir.
e-sim ne oluyor8 ay açık olması e-sim ve normal sim olmasından dolayı e-sim kullanmıyorsan 4 ay açık kalıyor. iphone a geçiçi kayıt yapılmıyor
pasaport mu variPhone alıyorsun madem git kaydını yaptır bi zahmet. Boşu boşuna yazılımına girmesinler.
Yok hocam iPhone telefonlara geçimi imei, kaçak imei vs atılmıyor araştırmadan herkes var diyor demeyin önce bi kendiniz bakındostum herkes var diyor geçici imei sen nerden cıkardın anlamadım telefon iphone dedim valla öyle dediler güvenemedim bende
evet bence de bende güvenmedim iphone 12 tr cihazı almaya karar verdim sanırım en saglıklısıYok hocam iPhone telefonlara geçimi imei, kaçak imei vs atılmıyor araştırmadan herkes var diyor demeyin önce bi kendiniz bakın