Atabilirsen sevinirimAynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
Hocam az önce ben aldım daha stok durumunda sıkıntı yoktustoğa gelir mi acaba? on defa 104 tl reklamı karşıma çıktı ama bir kere bile 104 tl olarak göremedim ne yapmam lazım tam olarak
Linkini atarmısın?Hocam az önce ben aldım daha stok durumunda sıkıntı yoktu
İnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.Linkini atarmısın?
Bana carfourse reklamı cıkıyorİnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.
asfasfsa hocam telefonu agzına yakalstırıp ajazz ajazz ajazz aj159 pro temu kampayna de ustune ytden ajazz aj 159 videoları izle öyle dene bideBana carfourse reklamı cıkıyor
yeni hesap açıp deneİnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.
Reklamı attım dmdenBana carfourse reklamı cıkıyor