Neler Yeni

STOK YENILENDI - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer-Zemin
stoğa gelir mi acaba? on defa 104 tl reklamı karşıma çıktı ama bir kere bile 104 tl olarak göremedim ne yapmam lazım tam olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan Doğan
Aynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
Atabilirsen sevinirim

Vesselam

80+ Bronze
Linkini atarmısın?
İnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan Doğan
İnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.
Bana carfourse reklamı cıkıyor :D

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Mustafa Yeşilyurt
yeni hesap açıp dene

ridawkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
berkay
dostlar bende indirimsiz fiyat çıkıyor anlayamadım. daha önce hiç sipariş yapmadım. reklama tıklıyorum

goku010203

80+ Bronze
Bu nasıl oluyor nasıl yapicam yardım edebilecek var mı ayriyaten hâlâ devam ediyor mu?

ridawkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
berkay
çözdüm uygulama yüklüyse kaldırın instagram linkine tıkladıktan sonra chromeda aç yapın ordan girince veriyor uygulamayı tekrar yüklüyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reklamın çıkmasını istiyorsanız fareyle ilgili chrome araması yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi
Top Bottom