Geciken Kargo İçin DA SİSTEM 4 Alan İLK 500 KİŞİYE "50TL" Değerindeki Kulaklık Standı Hediye

bıçak bey kadın karakter sadece camon little fıre diyor ateş yakmıyor boşa malzeme israfı ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

komik bir şey olmuş. 50 tllik bir hediye
istersen 500 değil 1000 tane dağıttır. 1 hafta geçti zaten, gelecek hafta da geleceği kesin değil.
adamlar zaten geç gönderip parayı işleterek , fiyata da 500 lira koyarak zaten işini görüyor. 4799la başlayan satışın fiyatı şimdi 5.299,44.
sen 50 TL lik iş yaptınca popisin. iyi iş. senin linkinde burda

ne alaka .... adam ilk 500 kişiye diyor yani 4799 tl den alan adamlardan bahsediyor kafana koyayım ne saçma yorum bu böyle.

25 Kasımda sipariş vermişim. Halen daha hazırlanıyor diyor. İtopyadan daha asla alışveriş yapmam kimseyede önermem. Kulaklık standıda onlara kalsın.

Çok doğru bir yorum.
Toplam 800 tane sattı 5-10 hadi 20 olsun 20 Eleman o bilgisayarları toplayıp, testlerini yapıp, ve daha nicesi diğer yayıncıların çıkmış sistemlerini alıp, veya kendilerinin topladığı internetten pc'leri hazırlayıp kargoluyor. PC ula bu PC 5 Günde gelmez, yasal olarak 30 gün süreleri var sen alırken kimse demiyor 1 haftada gelcek aksine 2 hafta 3 hafta olabilir diyor itopyada indirim vardı bilmem kaç bin kişi monitör,pc aldı onlar kargoya veriliyor sonra yeni siparişler alınıyor, yoğunluk var yoğunluk bir kaç gün bekleyince canınız çıkmıyor adam akıllı otur bekle hangi siteden alırsan al 1-2 hafta arasında gelicek.

Toplam 800 tane sattı 5-10 hadi 20 olsun 20 Eleman o bilgisayarları toplayıp, testlerini yapıp, ve daha nicesi diğer yayıncıların çıkmış sistemlerini alıp, veya kendilerinin topladığı internetten PC'leri hazırlayıp kargoluyor. PC ula bu PC 5 Günde gelmez, yasal olarak 30 gün süreleri var sen alırken kimse demiyor 1 haftada gelcek aksine 2 hafta 3 hafta olabilir diyor itopyada indirim vardı bilmem kaç bin kişi monitör,PC aldı onlar kargoya veriliyor sonra yeni siparişler alınıyor, yoğunluk var yoğunluk bir kaç gün bekleyince canınız çıkmıyor adam akıllı otur bekle hangi siteden alırsan al 1-2 hafta arasında gelicek.
Kardeşim o zaman hazır sistemler 5 ila 7 günde gelicek demicekler. Çoğu insan itopyanın kargo durumundan şikâyetçi. Sadece ben değil.

25 Kasımda sipariş vermişim. Halen daha hazırlanıyor diyor. İtopyadan daha asla alışveriş yapmam kimseyede önermem. Kulaklık standıda onlara kalsın.

Çok doğru bir yorum.
Dostum sipariş numaranı iletir misin standı iptal edelim

istersen 500 değil 1000 tane dağıttır. 1 hafta geçti zaten, gelecek hafta da geleceği kesin değil.
adamlar zaten geç gönderip parayı işleterek , fiyata da 500 lira koyarak zaten işini görüyor. 4799la başlayan satışın fiyatı şimdi 5.299,44.

Senin gibiler işte ülkenin iQ ortalamasını düşürüyor adam zaten ilk 500 kişiye kampanyalı fiyat diyor

Sen ne diyorsun be kardeşim, ister dağıttırırım ister dağıttırmam toplama bilgisayar bu zaten 7 iş günü zaman vermişiz. Kampanyalı fiyat ilk 500 adet için geçerli bunu videoda belirtiyorum izleyip dinlemiyorsan buraya gelip abuk sabuk yorum yapma insanlar ekstra sana çocuk gibi durumu anlatmak zorunda kalmasın.

bıçak bey kadın karakter sadece camon little fıre diyor ateş yakmıyor boşa malzeme israfı ne yapmalıyım?

ne alaka .... adam ilk 500 kişiye diyor yani 4799 TL den alan adamlardan bahsediyor kafana koyayım ne saçma yorum bu böyle.
Ateşi dışarıda mı yakıyorsun içerde ki bir bölgede mi?

Adam hediye vermiş sen daha iyisi diyon?
Dostum ben vermedi demiyorum ki, Abdullah abi belirlese daha iyi bir hediye verirdi dedim. Mesela mousepad falan verirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,317
Üyeler
185,867
Son üye
KyoJhin
Geri