Neler Yeni

Geciken Kargo İçin DA SİSTEM 4 Alan İLK 500 KİŞİYE "50TL" Değerindeki Kulaklık Standı Hediye

Raxon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emin Ziya Aytaç
Bu sistemler bios güncel mi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
İlk 500 de aldim . Harbiden kargosu gelen varmi ?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yorumları okuduğumda monitör falan verdi sandım. Yine de güzel jest.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emin Özdağ
Dostlarım çok boş konuşan olur ama sistem tavsiyelerimde hiçbir zaman "sistem tavsiyesini yaptım paramı aldım işim bitti" tavrında bir insan olmadım. Bugün DA Sistem 4 için itopya'nın verdiği 7 iş günü sözü doldu. En başından beri itopya ile iletişimdeydim ve bugün her şey rayına oturmuş durumda hatta bir çok DA Sistem 4 kargoya verilmeye başlandı bu bizzat genel müdürden aldığım bilgidir. Ama bu beni kesmedi ve DA Sistem 4'ü satın alan ilk 500 kişiye aşağıdaki kulaklık standını da hediye olarak ayarladık. Kampanya döneminde herkes patlıyor diye bahane edip boş vermek içimden gelmez umarım biraz olsun sizi mutlu eder.

Elimden geleni fazlasıyla yapmaya özen gösteriyorum Allah utandırmasın kardeşlerime de hediyesiyle birlikte DA Sistem 4 hayırlı olsun.

İlk 500 kişiye hediye verilecek kulaklık standı: https://www.itopya.com/rampage-rm-h19-holder-kulaklik-standi-2/
Bende sistemi aldım ek bişey yapmama gerek varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk 500 de aldim . Harbiden kargosu gelen varmi ?
Valla 8 gün oldu benimde gelmedi hala

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Hayırlısı olsun kardeşim . Nasil sistem ? Montajli mi istemistin

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlarım çok boş konuşan olur ama sistem tavsiyelerimde hiçbir zaman "sistem tavsiyesini yaptım paramı aldım işim bitti" tavrında bir insan olmadım. Bugün DA Sistem 4 için itopya'nın verdiği 7 iş günü sözü doldu. En başından beri itopya ile iletişimdeydim ve bugün her şey rayına oturmuş durumda hatta bir çok DA Sistem 4 kargoya verilmeye başlandı bu bizzat genel müdürden aldığım bilgidir. Ama bu beni kesmedi ve DA Sistem 4'ü satın alan ilk 500 kişiye aşağıdaki kulaklık standını da hediye olarak ayarladık. Kampanya döneminde herkes patlıyor diye bahane edip boş vermek içimden gelmez umarım biraz olsun sizi mutlu eder.

Elimden geleni fazlasıyla yapmaya özen gösteriyorum Allah utandırmasın kardeşlerime de hediyesiyle birlikte DA Sistem 4 hayırlı olsun.

İlk 500 kişiye hediye verilecek kulaklık standı: https://www.itopya.com/rampage-rm-h19-holder-kulaklik-standi-2/
Bunu bir tek DA yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür
Demonte olarak istedim, kurulumunu kendim yaptım. Sistem çok iyi tüm testlerini yaptım, sorunsuz çalışıyor.
usta ben internetten alırken herhangi bir seçenek yoktu kurulu ya da kurulumsuz diye bana hiç bişeyin kurulumu yapılmadanmı gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk 500 de olduğumu nasıl anlicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,468
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom