260tlye 20+2gb internetli tarife kulanıyorum ama bu bana özelden geldi sende bi bak iyi bişiler vardır türktelekomdaTürkTelekom kullanıyorum taahhütümün bitmesine 2 hafta kaldı, NetGSM'e geçmeyi düşünüyordum ama son olaylardan dolayı çok mantıklı gelmedi. Uygun bir tarife önerisi olan var mı faturalı, faturasız, esim fark etmez. 10gb int yeter
Tarifeler iyice çığrından çıkmış durumda. Vodafone kullanıyorum ve 200TL ödediğim tarifeyi 600TL yaptılar süre bittiği için. Bende hatsız hale getirdim. Çok düşük gb internet 400 500TL den başlıyor. Sınırsız sosyal medya +18GB vs için 200TL falan ödüyordum. 600TL inanılmaz fazla. Çok uzun yıllardır vodafone kullanıyorum ama insanın çıkası geliyor gerçekten.TürkTelekom kullanıyorum taahhütümün bitmesine 2 hafta kaldı, NetGSM'e geçmeyi düşünüyordum ama son olaylardan dolayı çok mantıklı gelmedi. Uygun bir tarife önerisi olan var mı faturalı, faturasız, esim fark etmez. 10gb int yeter
o kadarda ucuz değilmiş .d biraz daha bakın derim bazenleri yeni geçenlere özel tarifeler oluyor bi bak derimbana orda en ucuz 333 gözüküyor şuanda 15gb :/