Neler Yeni

Geçmişe Gitme Hakkınız Olsa Ne Yapardınız?

whoamii

80+ Silver
Hangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım o.O2 Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk:kappa:. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadımo.O2

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım
Çok mantıksızsın. Onun yerine bitcoin in çıkış tarihine gidip istediğin kadar alabilirsin.

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Zamanımda haklı olduğum bir konuda babama özür dilettirdim, gerçekten o zamanlar cool gelse de gerçekten babamı üzdüm. O zamana gidip böyle bir şey yapmamı engellerdim.

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanımda haklı olduğum bir konuda babama özür dilettirdim, gerçekten o zamanlar cool gelse de gerçekten babamı üzdüm. O zamana gidip böyle bir şey yapmamı engellerdim.
Sen yine pişman olmuşsun, bunu hala yapan arkadaşlar var ve ileride pişman olacaklarını bilmiyorlar...

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım o.O2 Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk:kappa:. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadımo.O2
5 hafta önceye gidip Chia farmlamak için çok acil hazırlıkları tamamlardım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,181
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum, geçmişe gitme hakkın var ve bu kadar zahmete niye katlanıyorsun. 10 yıl geriye gidip bitcoin almak varken?

whoamii

80+ Silver
5 hafta önceye gidip Chia farmlamak için çok acil hazırlıkları tamamlardım.
Oyun için harddisk almaya çalışan gariban bne bunu beğendi o.O2 Geç olmadan en azından almak istiyorum ama 2. el fiyatları şimdiden etkilemeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum, geçmişe gitme hakkın var ve bu kadar zahmete niye katlanıyorsun. 10 yıl geriye gidip bitcoin almak varken?
10 yıl önce 7 yaşında olduğum için olabilir sanırım :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,181
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Oyun için harddisk almaya çalışan gariban bne bunu beğendi o.O2 Geç olmadan en azından almak istiyorum ama 2. el fiyatları şimdiden etkilemeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıl önce 7 yaşında olduğum için olabilir sanırım :D
Ben bu yaş olayını tamamen unutuyorum bu forumda ya. Kusura bakma.

Top Bottom