Kızgın atanlar benim yorumuma da atsınlar da engelliyeyim lütfenErdoğanın doğduğu tarihe gidip evini bombalamak isterdim
Kızgın atanlar benim yorumuma da atsınlar da engelliyeyim lütfenErdoğanın doğduğu tarihe gidip evini bombalamak isterdim
17 mayıs 2000 kopenhagGeçmişte bir tarihe gitme hakkınız olsa ne zamana ve nereye giderdiniz? Ben 15.yy venedik'e gitmek isterdim.
Erdoğanın doğduğu tarihe gidip evini bombalamak isterdim
DriiErdoğanın doğduğu tarihe gidip evini bombalamak isterdim
silivri soğuktur yapma
Yo sadece fikrimi belirttim öyle birșey gerçek olmadigi icin sorun yok ama ülkenin içine sıçtığı gerçeğini değiştirmiyorBiraz Silivri havası seziyorum sanki.
knk sürekli ip değiştiriyorsun dimi hatırlatıyım dedimYo sadece fikrimi belirttim öyle birșey gerçek olmadigi icin sorun yok ama ülkenin içine sıçtığı gerçeğini değiştirmiyor
Olayla alakam yok evde sütümü içip pepe izliyorum, bunu buradan belirteyim.Yo sadece fikrimi belirttim öyle birșey gerçek olmadigi icin sorun yok ama ülkenin içine sıçtığı gerçeğini değiştirmiyor
Ne demek istediğini anlamadimOlayla alakam yok evde sütümü içip pepe izliyorum, bunu buradan belirteyim.
Biz kimseden korkmayız yeğen Yüce yaradan Allah'tan bașkaknk sürekli ip değiştiriyorsun dimi hatırlatıyım dedim
Size herhangi bir hakaret etmiyorum hocam merak etmeyin.Ne demek istediğini anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz kimseden korkmayız yeğen Yüce yaradan Allah'tan bașka
Şaka amaçlı zaten knk hepsiNe demek istediğini anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz kimseden korkmayız yeğen Yüce yaradan Allah'tan bașka
btc nin çok ucuz oldugu zamanlara gidip. Ailemin tüm parasıyla btc aldırırdımGeçmişte bir tarihe gitme hakkınız olsa ne zamana ve nereye giderdiniz? Ben 15.yy venedik'e gitmek isterdim.