https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...7GBDLT?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-1 şu klavye nasıl önerir misiniz ?
bak ben olsam gekky alırdım zıyoulang nedense kimse onermıyor bu markanın urunlerı cokmu hızlı bozuluyormus ben yanlısda bılıyor olabılır asıl size söyledigim şey klavye boyutuya klavyeden analmadığım için siz olsanız ne yaparsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynn öyle attığınız üründe de de brown yok
yani brownun mekanizması da biraz değşiik değil mi mesela red te tuşu üzürine elini koyuduğunda basılıyor ama browda basılmıyor bastırmadığın sürece o yönü daha iyi değil miRed sessiz Brown biraz sesli Blur daktilo gibi düşünebilirsiniz.
ilk defa bu tarz klavye alacağım için %60 boyutu ne kadar olur büyük mü olur küçük mü olur o yüzden bilemiyorumbak ben olsam gekky alırdım zıyoulang nedense kimse onermıyor bu markanın urunlerı cokmu hızlı bozuluyormus ben yanlısda bılıyor olabılır asıl size söyledigim şey klavye boyutu
peki Gamepower Eva 3 ya da Gamepower Eva 5 nasıl gekky daha mı iyi yoksabak ben olsam gekky alırdım zıyoulang nedense kimse onermıyor bu markanın urunlerı cokmu hızlı bozuluyormus ben yanlısda bılıyor olabılır asıl size söyledigim şey klavye boyutu
gekky yani hotswaplw yani switchleri degiştirilebilen gamepower da maalesef yok switchleride kötüyani brownun mekanizması da biraz değşiik değil mi mesela red te tuşu üzürine elini koyuduğunda basılıyor ama browda basılmıyor bastırmadığın sürece o yönü daha iyi değil mi
ilk defa bu tarz klavye alacağım için %60 boyutu ne kadar olur büyük mü olur küçük mü olur o yüzden bilemiyorum
peki Gamepower Eva 3 ya da Gamepower Eva 5 nasıl gekky daha mı iyi yoksa
Gamepower önerlimiyor. %60 küçük gelir baya.yani brownun mekanizması da biraz değşiik değil mi mesela red te tuşu üzürine elini koyuduğunda basılıyor ama browda basılmıyor bastırmadığın sürece o yönü daha iyi değil mi
ilk defa bu tarz klavye alacağım için %60 boyutu ne kadar olur büyük mü olur küçük mü olur o yüzden bilemiyorum
peki Gamepower Eva 3 ya da Gamepower Eva 5 nasıl gekky daha mı iyi yoksa
gekky alacam o zmn 2 3 kişi güzel dedi inşallah küçük gelmezgekky yani hotswaplw yani switchleri degiştirilebilen gamepower da maalesef yok switchleride kötü
alışırsın olmadı iade edersin amazonda sıkıntı çıkarmayabılırgekky alacam o zmn 2 3 kişi güzel dedi inşallah küçük gelmez
Laptop klavyelerindende küçük.gekky alacam o zmn 2 3 kişi güzel dedi inşallah küçük gelmez
maşallahLaptop klavyelerindende küçük.
TKL laptop klavyesi boyutunda aşağı yukarı siz hesaplayın.maşallah
pff bilmiyorum ki kararsız kaldımTKL laptop klavyesi boyutunda aşağı yukarı siz hesaplayın.
Alıntıyı görüntüle
TKL öneririm. Ok tuşları Home End Page Down Page Up gibi tuşları var TKL'de.pff bilmiyorum ki kararsız kaldım