Neler Yeni

Geert Wilders: Erdoğan’a oy veren Türklerin Türkiye’ye taşınmasını temenni ediyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Maalesef oradaki gurbetçilerde dededen oradalar.
Buradan giden eğitimliler zaten neyin ne olduğunu biliyor.
Özellikle Almanya gidenler öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kötü olsun çok sevdikleri iktidarla iç içe bir yaşam nasıl oluyormuş görsünler bi
Aynen öyle rte verenler ülkelerine dönsünler bu kadar milliyetçi ve vatan sevdalısı diye tanıtıyorlar kendilerini.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Başka bir ülkenin siyasetçisi, bizim ülkemiz Cumhurbaşkanının kazanmamasını istiyor. Siz de buna alkış tutuyorsunuz...
İsteyen istediğini alkış tutar seni ilgilendirmez sonuçta ifade özgürlüğü olarak geçiyor bence.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r
Başka bir ülkenin siyasetçisi, bizim ülkemiz Cumhurbaşkanının kazanmamasını istiyor. Siz de buna alkış tutuyorsunuz...

Başka bir ülkenin siyasetçisi bizim umurumuzda değil, yapmak istediği şey güzel bir şey.

Sadece şu Almanyada 1 pantolon 30 euro Türkiye'de 3 pantolon 30 euro neyini beğenmiyorsunuz diyen ablanın, evine dönmesini istiyoruz. 😂

Ayrietten rte bizim kralımız falan değil dünya lideri falan da değil. ABD 5 senede bir başkan değiştirdiği için dünyayı yönetiyor, alınma dostum ama işin gerçeği bu. Şimdi çıkıp dicen ki sen amerikalı mısın niye onları övüyorsun, bende gülüp geçicem anlayamadığın için.

Son düzenleme:

KAANT10X

80+ Bronze
Kusura bakmayın ama çok zavallıca şeyler yapmışsınız adamlar sanki bizim iyiliğinizi istiyormuş gibi bir hava yaratmışsınız sadece gülüyorum bir de elin Avrupalısı anlamış yazmışsınız ifade özgürlüğü falan yazmışsınız bu kadar komik duruma düşmeyin.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Kusura bakmayın ama çok zavallıca şeyler yapmışsınız adamlar sanki bizim iyiliğinizi istiyormuş gibi bir hava yaratmışsınız sadece gülüyorum bir de elin Avrupalısı anlamış yazmışsınız ifade özgürlüğü falan yazmışsınız bu kadar komik duruma düşmeyin.
Rte verenler vatan sever milliyetçi diye tanıtıyorlar veriyorlar aslında amaçları Euro yükselsin Türkiye'ye gelince krallar gibi yaşıyorlar sende bunları savunman komik. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka, biz Erdoğan'dan öncesine kadar 9 ayda bir başkan değiştiriyorduk. Neden dünyayı yönetemedik?

Bu nasıl bir kafa yaa :ROFLMAO:
Ben de diyorum neden ABD süper güç meğerse 5 yılda bir seçimle başkan değişikleri içinmiş.
Gerçek demokrasi yönetilen ülkelerde her yıl başkan değişir normalde 21 yıldır iktidarda kalan bir başkan olmaz. :)
Neyse Suriyeli Afganlar Pakistanlılar geliyor rte sayesinde ileride mutlu mesut yaşarsınız artık ileride azınlık olacaz diye ağlamayın ve tecavüz normal görüyorlar çoğunluğu haberiniz olsun benim bahsettiklerim.

Son düzenleme:

KAANT10X

80+ Bronze
Rte verenler vatan sever milliyetçi diye tanıtıyorlar veriyorlar aslında amaçları Euro yükselsin Türkiye'ye gelince krallar gibi yaşıyorlar sende bunları savunman komik. :)
Bravo 8 asırlık düşmanlarımızın stratejisini özetlenmişsin. Meğerse tüm bunları Antalya ya gelip krallar gibi tatil yapalım diye yapıyorlarmış sagol aydınlattığın için

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Bravo 8 asırlık düşmanlarımızın stratejisini özetlenmişsin. Meğerse tüm bunları Antalya ya gelip krallar gibi tatil yapalım diye yapıyorlarmış sagol aydınlattığın için
Antalya krallar gibi yaşayan şu an Ruslar Ukraynalılar ev alıp vatandaş oluyorlar. ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r
Kanka, biz Erdoğan'dan öncesine kadar 9 ayda bir başkan değiştiriyorduk. Neden dünyayı yönetemedik?

Bu nasıl bir kafa yaa :ROFLMAO:

He o yüzden mi Korenin başkanı Kim yoo jung 20 yıldır iktidarda ve ekonomileri kötü yada aynı şekilde Rusya başkanı Putin. Tek adam rejimi kölelikten başka bişey değildir keloğlan bunu aklına sok. teyp teyp diye gebereceksiniz valla yazık😂 Allah'tan düşünebiliyorum da böyle saçma sapan bi düzene boyun eğmiyorum.

Biz Atatürk'ün yolundan devam.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
He o yüzden mi Korenin başkanı Kim yoo jung 20 yıldır iktidarda ve ekonomileri kötü yada aynı şekilde Rusya başkanı Putin. Tek adam rejimi kölelikten başka bişey değildir keloğlan bunu aklına sok. Baştaki hıyar zengin olacak diye ben neden vergi veriyorum?
Anlamazlar bunlar at gözlüğü takıyorlar soğan ekmek yeriz erdoğan'dan vazgeçmeyiz diyenlerden bunlar. :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,616
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom