mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Adamlar yurt dışında tuvalet temizleyip burda hayatı yaşıyor ben olsam ben de gelmem
Özellikle Almanya gidenler öyle.Maalesef oradaki gurbetçilerde dededen oradalar.
Buradan giden eğitimliler zaten neyin ne olduğunu biliyor.
Aynen öyle rte verenler ülkelerine dönsünler bu kadar milliyetçi ve vatan sevdalısı diye tanıtıyorlar kendilerini.Niye kötü olsun çok sevdikleri iktidarla iç içe bir yaşam nasıl oluyormuş görsünler bi
İsteyen istediğini alkış tutar seni ilgilendirmez sonuçta ifade özgürlüğü olarak geçiyor bence.Başka bir ülkenin siyasetçisi, bizim ülkemiz Cumhurbaşkanının kazanmamasını istiyor. Siz de buna alkış tutuyorsunuz...
Başka bir ülkenin siyasetçisi, bizim ülkemiz Cumhurbaşkanının kazanmamasını istiyor. Siz de buna alkış tutuyorsunuz...
Kanka, biz Erdoğan'dan öncesine kadar 9 ayda bir başkan değiştiriyorduk. Neden dünyayı yönetemedik?ABD 5 senede bir başkan değiştirdiği için dünyayı yönetiyor, alınma dostum ama işin gerçeği bu.
Ben de diyorum neden ABD süper güç meğerse 5 yılda bir seçimle başkan değişikleri içinmiş.Kanka, biz Erdoğan'dan öncesine kadar 9 ayda bir başkan değiştiriyorduk. Neden dünyayı yönetemedik?
Bu nasıl bir kafa yaa
Rte verenler vatan sever milliyetçi diye tanıtıyorlar veriyorlar aslında amaçları Euro yükselsin Türkiye'ye gelince krallar gibi yaşıyorlar sende bunları savunman komik.Kusura bakmayın ama çok zavallıca şeyler yapmışsınız adamlar sanki bizim iyiliğinizi istiyormuş gibi bir hava yaratmışsınız sadece gülüyorum bir de elin Avrupalısı anlamış yazmışsınız ifade özgürlüğü falan yazmışsınız bu kadar komik duruma düşmeyin.
Kanka, biz Erdoğan'dan öncesine kadar 9 ayda bir başkan değiştiriyorduk. Neden dünyayı yönetemedik?
Bu nasıl bir kafa yaa
Gerçek demokrasi yönetilen ülkelerde her yıl başkan değişir normalde 21 yıldır iktidarda kalan bir başkan olmaz.Ben de diyorum neden ABD süper güç meğerse 5 yılda bir seçimle başkan değişikleri içinmiş.
Bravo 8 asırlık düşmanlarımızın stratejisini özetlenmişsin. Meğerse tüm bunları Antalya ya gelip krallar gibi tatil yapalım diye yapıyorlarmış sagol aydınlattığın içinRte verenler vatan sever milliyetçi diye tanıtıyorlar veriyorlar aslında amaçları Euro yükselsin Türkiye'ye gelince krallar gibi yaşıyorlar sende bunları savunman komik.
Antalya krallar gibi yaşayan şu an Ruslar Ukraynalılar ev alıp vatandaş oluyorlar.Bravo 8 asırlık düşmanlarımızın stratejisini özetlenmişsin. Meğerse tüm bunları Antalya ya gelip krallar gibi tatil yapalım diye yapıyorlarmış sagol aydınlattığın için
Kanka, biz Erdoğan'dan öncesine kadar 9 ayda bir başkan değiştiriyorduk. Neden dünyayı yönetemedik?
Bu nasıl bir kafa yaa
Anlamazlar bunlar at gözlüğü takıyorlar soğan ekmek yeriz erdoğan'dan vazgeçmeyiz diyenlerden bunlar.He o yüzden mi Korenin başkanı Kim yoo jung 20 yıldır iktidarda ve ekonomileri kötü yada aynı şekilde Rusya başkanı Putin. Tek adam rejimi kölelikten başka bişey değildir keloğlan bunu aklına sok. Baştaki hıyar zengin olacak diye ben neden vergi veriyorum?