GeForce 546.33 Güncelleme Sorunu

janK

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Merhaba. Monster laptopumda GeForce sürücüyü güncelleştirdiğimde (546.33, en son sürüm) aktif olarak oynadığım oyunlarda çok ciddi fps düşüklüğü oluyor. Aynısı arkadaşımın başına geldi çözüm bulamıyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Arkadaşlar Merhaba. Monster laptopumda GeForce sürücüyü güncelleştirdiğimde (546.33, en son sürüm) aktif olarak oynadığım oyunlarda çok ciddi fps düşüklüğü oluyor. Aynısı arkadaşımın başına geldi çözüm bulamıyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
önceki sürüme geri dönmeyi denedinmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada sürücüyü yeniden kur

Aga rtx3050Ti modeli ise ddu ile sürücüyü sil tekrar sıfırdan kur düzelir.

DDU ile silip 546.01 sürümünü kurun.

Aga rtx3050Ti modeli ise ddu ile sürücüyü sil tekrar sıfırdan kur düzelir.
DDU ile silip 546.01 sürümünü kurun.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum, fakat daha öncesinde sürücü kaldırıp yüklemedim haliyle ddu da kullanmadım. Yardımcı olabilecek bir youtube kanalı vs var ise paylaşma şansınız varmıdır?

yada sürücüyü yeniden kur

Arkadaşlar teşekkür ediyorum, fakat daha öncesinde sürücü kaldırıp yüklemedim haliyle ddu da kullanmadım. Yardımcı olabilecek bir youtube kanalı vs var ise paylaşma şansınız varmıdır?

dediğin gibi 546.01 sürücüsünü indirdim yükledim fakat yine de fps droplar oluyor.
O zaman yazılımsal olabileceğini sanmıyorum, 537.38 dener misin?

O zaman yazılımsal olabileceğini sanmıyorum, 537.38 dener misin?
üstadım kusura bakma geç cevap veriyorum fakat bugün pc başına oturma fırsatım oldu. Dediğim gibi cs2 de lolde oyundan atacak kadar fps droplar olmadı. Tekrardan ddu ile driveri sildim 537.58'i yükledim fifa açılmadı bile. Geforce içinden fifa ayarlarından minimumu seçerek oyuna girdim. Fakat bu halde bile baya takılmalar donmalar oluyor keyif vermiyor.
Anlamadığım halde hiç güncelleme yapmadan önce bişey yokken her şey ultra da oynuyorken şimdi minimum ayarlarda açılmıyor oyun. Oyunum bu arada EA üzerinden almıştım. Repair yaptım dosyaları. fakat yine yok.

Aynı şey benim başıma bela oldu. FPS 50lere düştü güncelleme den sonra. Ayar oldum çaresini bulanıyorum.

Allah belasını versin. 1050 ti 90fps veriyordu, yazılımı kaldırdım 1660ti koydum, son sürümü kurdum 50 FPS. Format attım gene 50. İ5 10400f aldım gene 50. Gpu kullanımı yüzde 42, işlemci 14 15. Anlamadım gitti.

1050yi ile gpu %100 dü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,743
Üyeler
187,095
Son üye
ofa2344
Geri