D denizwebp 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Deniz Mete 26 Haziran 2021 #1 valorantta videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum ve çözünürlüğü lazım nasıl yapabileceğimi bilen var mı ? (nvidia kullanıyorum)
valorantta videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum ve çözünürlüğü lazım nasıl yapabileceğimi bilen var mı ? (nvidia kullanıyorum)
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,769 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,599 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 26 Haziran 2021 #2 Şu an devredışı, valorant'da flash yememe bugu vardı bu yüzden devre dışı kaldı
mutlu pide 80+ Platinum Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12,868 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 13,770 Konum mutlu pide İsim mutlu pide İlgilendiği Kategoriler mutlu pide 26 Haziran 2021 #3 Buraya gelip alttaki digital vibrance ayarını fulle. Ayrıca Nvidia Freestyle'dan remove hud'u açıp kör atmayı dene bi. Öyle yapınca gelen flashlar kör etmiyormuş. NVIDIA Freestyle: Customize A Game’s Look In Real-Time Use post-processing filters to alter the look and feel of games, from their opening scenes to the closing credits. www.nvidia.com
Buraya gelip alttaki digital vibrance ayarını fulle. Ayrıca Nvidia Freestyle'dan remove hud'u açıp kör atmayı dene bi. Öyle yapınca gelen flashlar kör etmiyormuş. NVIDIA Freestyle: Customize A Game’s Look In Real-Time Use post-processing filters to alter the look and feel of games, from their opening scenes to the closing credits. www.nvidia.com