Reis eve gidince direk indircem. Microsoft flight simulator ü almak çok istiyorum. Açıkçası oynamak yerine grafikleri kartımı ne kadar zorlayacak göreceğimSelam Beyler,
NVIDIA icin yeni update sunuldu
GAME READY DRIVER tüm nvidia kartlar icin hazir.
GeForce Game Ready-Treiber | 452.06 | Windows 10 64-bit | NVIDIA
Lade den Deutsch GeForce Game Ready-Treiber für Windows 10 64-bit Systeme. Veröffentlicht 2020.8.17www.nvidia.de
Microsoft Flight Simulator nihayet bugün geldi. Bu nedenle, Nvidia her zamanki Game-Ready grafik sürücüsünü geride bırakıyor. Bununla birlikte, yeni sim için destek, bu sürücünün tümünün peşinde değil: Bu büyük bir şey.
Nvidia'nın GeForce Game Ready 452.06 WHQL sürücüsü ayrıca Tony Hawk'ın Pro Skater 1 & 2, A Total War Saga: Troy ve devasa MMORPG oyununa ışın izleme ekleyen yeni World of Warcraft Shadowlands beta için ek destek ile birlikte geliyor.
Bu yeterli değilmiş gibi, Nvidia ayrıca Acer'ın beş modeli, biri Asus'tan biri Lenovo'dan biri olmak üzere toplam sekiz yeni G-Sync Uyumlu monitör desteği ekledi:
Acer XB273U GX
Acer VG272 LV
Acer XV272 LV
Acer CP5271U V
Acer X34 GS
Asus PG329
IO Verileri GC252UX
Lenovo Y25-25
Nvidia ayrıca aşağıdaki oyunlar için otomatik olarak optimize edilmiş oyun ayarları eklemek için GeForce Experience'ı da güncelledi.
Ahır Bulucular
Leş
Death Stranding
Tüm İnsanları Yok Edin!
F1 2020
Güz Erkekler
Griftlands
Zor Alan: Gemi Kırıcı
Helltaker
Hyper Scape
Kağıt Bebekler 2
Gezegen Coaster
Rocket Arena
Rogue Company
Gölgeler Arenası
Sallar ve kıpır kıpır
Uzay Cenneti
Sezon Hikayesi: Mineral Town Dostları
Superhot: Zihin Kontrolü Silme
Sword Art Online Alicization Lycoris
Tetris Etkisi
Fener III
Total War Saga: Troy
Bu özellik, her bir başlık için en iyi ayarları bulmak için zaman harcamak istemiyorsanız özellikle kullanışlıdır. GeForce Experience, sisteminizin yapılandırmasına ve monitörüne göre doğru ayarları otomatik olarak seçebilir.
kral , panik yok.Reis eve gidince direk indircem. Microsoft flight simulator ü almak çok istiyorum. Açıkçası oynamak yerine grafikleri kartımı ne kadar zorlayacak göreceğim
Hocam daha ucuz çözümler var benchmark içinReis eve gidince direk indircem. Microsoft flight simulator ü almak çok istiyorum. Açıkçası oynamak yerine grafikleri kartımı ne kadar zorlayacak göreceğim
Reis zaten oynayabileceğimi pek sanmıyorum simülasyon olduğu için birçok ayrıntıyı bilmek lazım uçaklar ile alakalı. Bide aklıma şey geldi reis bu gtx 900 lere 700 lere güncelleme veriyor mu hala Nvidia?kral , panik yok.
sag saglim eve var.
güzelce indirsin.
flight Simulator beni asmiyor kral.
Opera GX candır ram sınırlaması yapabilirsin diyorsun maks 2 gb ram kullanabilirsin onu geçmiyor. Emir veriyorsun hissi uyandırıyorHocam daha ucuz çözümler var benchmark için
RAM için chrome özellikle
700'lere veriyor diye hatırlıyorum en son 600'ün desteği gitmişti.Reis zaten oynayabileceğimi pek sanmıyorum simülasyon olduğu için birçok ayrıntıyı bilmek lazım uçaklar ile alakalı. Bide aklıma şey geldi reis bu gtx 900 lere 700 lere güncelleme veriyor mu hala Nvidia?
700 ler baya eski ve hala destek veriliyorsa bu KALİTE demektir700'lere veriyor diye hatırlıyorum en son 600'ün desteği gitmişti.
600 bile varmış. Desteklenen ürünlere tıkla.700 ler baya eski ve hala destek veriliyorsa bu KALİTE demektir
Valla baya iyi600 bile varmış. Desteklenen ürünlere tıkla.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
www.nvidia.com.tr