geforce now 1080p desteği

Reaksiyon skoru
17
bugün geforce now premium hesap aldım fakat oyunda en fazla 1080p var 4k ya kadar desteği yokmuydu. Geforcenow ın monitör üm 2k

en fazla 1080p destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ürün veya hizmet alınmadan önce araştırma yapılması çok önemlidir

monitörün 2K ise GeForce Now'a nasıl ihtiyacın oluyor ki? O monitöre sağlam bi sistem olması lazım

monitörün 2K ise GeForce Now'a nasıl ihtiyacın oluyor ki? O monitöre sağlam bi sistem olması lazım
bazı kişilerin evinde tv yok. televizyon izleyeceği zaman uydu alıcısını monitöre bağlıyor. yani tv görevi görüyor. arada internette işleri olduğunda da işlerini pc den halledebiliyor( pc kötü bile olsa)

bazı kişilerin evinde tv yok. televizyon izleyeceği zaman uydu alıcısını monitöre bağlıyor. yani tv görevi görüyor. arada internette işleri olduğunda da işlerini pc den halledebiliyor( pc kötü bile olsa)
Kanalların büyük çoğunluğu 2K yayın yapmıyor. Dediğiniz 27 inç'ten büyük bir monitör ise ppi düşük olmasın diye 2K alınabilir tabii.

Kanalların büyük çoğunluğu 2K yayın yapmıyor. Dediğiniz 27 inç'ten büyük bir monitör ise ppi düşük olmasın diye 2K alınabilir tabii.
Xiaomi box felan akıllı ya hani. Netflix youtube tarzı uygulamalar için 2k kullanılıyor olabilir. Ben sadece böyle yapanlar var diye söyledim

Geri