geforce now 16mbps hızda hikayeli oyunlarda sıkıntı cıkartır mı?

xKai

80+
Reaksiyon skoru
57
sorum başlıkta da görüldüğü gibi arkadaşlar. Geforce now denemek istiyorum, internet hızım da 16mbps, rekabetçi oyunlarla degil de hikayeli oyunlarla takılmak istiyorum. Grafik açısından veya gecikme takılma açısından bir şey yaşanır mı

sorum başlıkta da görüldüğü gibi arkadaşlar. Geforce now denemek istiyorum, internet hızım da 16mbps, rekabetçi oyunlarla degil de hikayeli oyunlarla takılmak istiyorum. Grafik açısından veya gecikme takılma açısından bir şey yaşanır mı
25mbps altı kötü oluyor.

ben cyberpunk 40 saat kadar oynadım 16mbps le ama kimse girmezken stabil çalışıyordu ve 1600p de oynuyordum sanırsam 30fps cyberpunk ilk çıktığında oynuyordum böyle şuan nasıl bilmiyorum

bende 16 mbps kullandım yıllarca,geforce de apex falan oynadım biraz akıcı ama ara ara laglar giriyor 144p ye dönüyor oyun sadece bende midir o lag sorunu bilmiyorum ama indir dene imkanın varsa

teşekkürler cevaplar için

merak ediyorsan al bitane 24 saatlik üyelik hem deneyimlemiş hemde aklındaki sorulara cevap alırsın

Evde tek bağlanan sen olursan sıkıntı olmaz

Deneme süresini kullan o zaman anlarsın sunucuları beş para etmez

Geri