Uyumluluk sorununu giderme ayarından dener misin?sil yükle yapmama rağmen programı açamıyorum. ekran geliyor hemen kapanıyor
denedim yine olmadı. aylar önce kullanıyordum bi sıkıntı yoktu. şimdi bidaha bi aciyim dedim bu sorunla karşılaştım. format falan atmadım neden böyle oldu bilmiyorumUyumluluk sorununu giderme ayarından dener misin?
Sorun bu olabilir mi?denedim yine olmadı. aylar önce kullanıyordum bi sıkıntı yoktu. şimdi bidaha bi aciyim dedim bu sorunla karşılaştım. format falan atmadım neden böyle oldu bilmiyorum
Denedim yine olmadı ki zaten benim oyun kısmına gelmeden kapanıyor. Programa çift tıklıyorum ekran hemen gidiyorSorun bu olabilir mi?
Çözüm: GeForce Now oyun başlatıldıktan sonra kapanıyor hatasının çözümü
Eğer GeForce Now oyun başlatıldıktan sonra kapanıyor ise veya DX sürümünü düşürmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. 1. yol: Bu GitHub deposunu indirin. İndirdiğiniz dosyayı zip'ten çıkarın. Windows dosya gezginini çalıştırın. Dosya gezgininin üst kısmındaki dosya yolu bölümüne...www.technopat.net
Senin sorununla ilgili internette hiçbir şekilde bir şey yok. Aynı şekilde YouTube da da.Denedim yine olmadı ki zaten benim oyun kısmına gelmeden kapanıyor. Programa çift tıklıyorum ekran hemen gidiyor
evet işte ben de anlamadım nasıl çözeceğimiSenin sorununla ilgili internette hiçbir şekilde bir şey yok. Aynı şekilde YouTube da da.
İnternet IP adresi kısıtlı olabilir. Başka bir bilgisayardan gefoce nowa girer misinevet işte ben de anlamadım nasıl çözeceğimi
kafayı yicem :d
kanka inan bana hic bi sey yapmadım ve şimdi program açılıyor :dİnternet IP adresi kısıtlı olabilir. Başka bir bilgisayardan gefoce nowa girer misin
Tamamdır o zaman hayırlı oyunlar.kanka inan bana hic bi sey yapmadım ve şimdi program açılıyor :d
trip atmış kız gibi açılmıyordu şimdi de kendi kendine açıldı hshadhajjdja