GEFORCE NOW AÇILMIYOR

Reaksiyon skoru
2
GeForce Now'a girmek için tıklıyorum fakat hiçbir şekilde açılmıyor. Sadece siyah ekran var. Bekledim bekledim açılmıyor.
Adsız.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar biraz daha bekleyince açıldı, kusuruma bakmayın🙏

GeForce Now'a girmek için tıklıyorum fakat hiçbir şekilde açılmıyor. Sadece siyah ekran var. Bekledim bekledim açılmıyor. Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar biraz daha bekleyince açıldı, kusuruma bakmayın🙏
Kendi bulduğum çözümü söyleyeyim.

1. GeForce Now masaüstü kısayoluna sağ tık > dosya konumunu aç diyoruz.
  2. GeForceNOW.json isimli dosyaya sağ tıklayıp salt okunur işaretliyse bu tiki kaldırıyoruz ve uygula sonrasında Kaydet'e tıklayıp çıkıyoruz.
  3. GeForceNOW.json dosyasını notpad - not defteri de olur -açıyoruz.
  4. En üstte "nv-gfn-accelerator=DX11" yazacak, onu "nv-gfn-accelerator=DX9" olarak değiştiriyoruz.
  5. 4. satırda "nv-Custom-Black-window=true" yazacak, onu "nv-Custom-Black-window=false" olarak değiştiriyoruz.
  6. Dosyayı normal olarak kaydediyoruz (CTRL+s).
  7. GeForceNOW.json dosyasına sağ tıklayıp özellikler'e tıklıyoruz.
  8. Salt Okunur'u işaretleyip uygula ve sonrasında kaydet diyoruz.
  9. GeForceNOW.json dosyasının üstünde yer alan uygulama dosyasına sağ tıklayıp gönder>masaüstü(kısayol oluştur) tıklıyoruz.
  10. Masaüstünde bulunan eski kısayolu silip yeni oluşturduğumuz kısayoldan GeForce NOW'ı kullanabiliriz.

Siyah ekran ile karşılaşmayacaksınız.

Ek olarak, çözülürse buradan bildirin. Ayrıca çözüm yazdıklarımsa rapor sisteminden çözüm olarak işaretlerseniz, daha sonra sorun yaşayacak arkadaşlarımız için ışık olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,544
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri