Neler Yeni

Yardım Geforce Now Alınca Oyun Da Almamız Gerekiyor Mu?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi, oyun almamız gerekiyor mu?

Hediye oyun veriyor mu?

Hangi platformdan giriliyor?

2000₺ ya 256 GB SSD olan Amd A8/ Ryzen 5 Bulunan 8 GB RAM laptop alıp bu şekilde oyun oynamam mümkün mü?

9- 10.000₺ vermek yerine mantıklı olur mu?

Megan

80+ Silver
Merhaba,

Hediye oyun veriyor mu?

2000₺ ya 256 GB SSD olan Amd A8/ Ryzen 5 Bulunan 8 GB RAM laptop alıp bu şekilde oyun oynamam mümkün mü?

Evet oyunun sizde olması gerekiyor. Bence mantıklı değil çünkü tam anlamıyla keyifli olmuyor internetin çok iyi olması gerek çol iyi olsa da rekabetçi oyunlarda tam keyifli olmaz. Ve kütüphanesi iyi değil bence.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet oyunun sizde olması gerekiyor. Bence mantıklı değil çünkü tam anlamıyla keyifli olmuyor internetin çok iyi olması gerek çol iyi olsa da rekabetçi oyunlarda tam keyifli olmaz. Ve kütüphanesi iyi değil bence.
Çok oyun oynamayı sevmiyorum zaten, UDEMY kursları ve film gibi şeyler için istiyorum.

Dødens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Akif
Merhaba,

Hediye oyun veriyor mu?

ben kullanıyorum 2 aydır ,80 tl aylık diye biliyorum (zam gelmediyse) günlük 6 saat oturum sınırı var sonra atıp tekrar 6 saat kullanabiliyorsunuz eğer internetiniz iyiyse alınır ama oyun almak gerektiği için biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kullanıyorum 2 aydır ,80 TL aylık diye biliyorum (zam gelmediyse) günlük 6 saat oturum sınırı var sonra atıp tekrar 6 saat kullanabiliyorsunuz eğer internetiniz iyiyse alınır ama oyun almak gerektiği için biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
Steam, Epic, Origins, UPlay hesaplarımda oyunlar var.

İnternetim 50 Mbps/ 10 Mbps şeklinde ( Gayet İyi )

Sorun olmaz sanırım?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Sorun olmaz sanırım?
yani orta kalitede kullanırsın oyun tarafında
amacın oyun değilse bilemeyeceğim,başka bi işe yarıyor mu geforcenow onu da bilmiyorum
mantıksız sayılmaz
adamlar hem bütün oyunların olduğu bi gamepass hem de internetin varsa istediğin ayarda oynayabileceğin bi pcyi sana 80tl ye verirlerse zararlarına olur normal olarak

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca

Sorun olmaz sanırım?
Sıkıntı olmaz kanaatimce.
30 mbps ile kullanıyorum ara sıra takılmalar dışında bir sorunum yok güzel hizmet.
Ama ne olur ne olmaz basic üyelikte bi 30 dk test etmenizde fayda var.

Megan

80+ Silver
yani orta kalitede kullanırsın oyun tarafında
amacın oyun değilse bilemeyeceğim,başka bi işe yarıyor mu geforcenow onu da bilmiyorum

mantıksız sayılmaz
adamlar hem bütün oyunların olduğu bi gamepass hem de internetin varsa istediğin ayarda oynayabileceğin bi pcyi sana 80tl ye verirlerse zararlarına olur normal olarak
Mantık güzel ama tr serveri çöp. Avrupa serveri daha akıcıydı. Kütüphanesi de çok kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Sofuoğlu
1-Oyun almanız gerekiyor.

2-Hediye Oyun verilmiyor ama platformda ücretsiz oyunlar var örneğin fortnite gibi

3-64bit olan herhangi bir windows tabanlı bilgisayarlardan, Chromebooklardan , nvdia shield da kullanılabiliyor.

4-Geforce Now için 64bit bir bilgisayara ihtiyacınız var onun dışında ekran kartı ya da ram e bakmıyor.

5-Geforce Now sadece oyun oynamanıza yarıyor 10k verip bir sistem aldığınızda birçok şey yapabilirsiniz eğer imkanınız varsa tabii ki pc alın eğer sadece oyun oynayacaksanız ve sistem almayacak olsanız bile aylık 90tl gibi bir para vermeniz lazım aksi takdirde ücretsiz versiyon kullanırsanız hem bir dünya sıra beklersiniz hem de 30dk oynama süresine sahip olursunuz.

Ek olarak 50mbps/10mbps internetim var demişsiniz rahat bir şekilde oynarsınız oyunlarınızı ayrıca bir arkadaş Tr serveri çöp demiş ama ben Geforce Now'ı çıktığından veri kullanıyorum Avrupa serverleri güzeldi sonra Tr serverlerine geçildiği ilk zamanlar biraz sıkıntılıydı ondan sonra düzeldi bu durum şahsen ben Tr serverlerinde bir sıkıntı yaşamıyorum.

Top Bottom