Neler Yeni

geforce now cyberpunk 2077

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Serdar Mehmet
steamde cyberpunk 200 tl sizce alınır oynanır mı oynanırsa kaç gün kaç saat idare eder ramazanda vakit geçirticek oyun arıyorum geforce now da cyberpunk nasıl deneyimleyen varmı youtubedekilere güvenemiyorum internetim 30mbps

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
24 indirme 6 yükleme hızı ile "betada" iken akıcı bir şekilde oynayabiliyordum lakin şu an açık betada serverlar ağzına kadar dolu ve sıraya bile giremiyorsun server yoğunluğu yüzünden aynı internet hızıyla leş görüntü almaya başladım premium üyeleri bile sıraya sokulmaya başlandı bunca olay doğrultusununda o parayı harcamanız sizce ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Serdar Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 indirme 6 yükleme hızı ile "betada" iken akıcı bir şekilde oynayabiliyordum lakin şu an açık betada serverlar ağzına kadar dolu ve sıraya bile giremiyorsun server yoğunluğu yüzünden aynı internet hızıyla leş görüntü almaya başladım premium üyeleri bile sıraya sokulmaya başlandı bunca olay doğrultusununda o parayı harcamanız sizce ne kadar mantıklı bilemiyorum.
teşekkürler

Yüce başbuğ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence daha iyi oyunlar bulabilirsin o paraya.Ayrıca geforce now şuan baya sıkıntı.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
steamde cyberpunk 200 TL sizce alınır oynanır mı oynanırsa kaç gün kaç saat idare eder ramazanda vakit geçirticek oyun arıyorum geforce now da cyberpunk nasıl deneyimleyen varmı youtubedekilere güvenemiyorum internetim 30mbps
ben denedim hem bedavada bile sıra bekletmiyor cyberpunkda ben gecikme yaşamadım benim 34mbps ben geforce nowdan bitirdim ve ben cyberpunku 10 TL'ye aldım istersen oyuncu pazarlarından 10 TL'ye satıyorlar al

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Cyberpunk ile Geforce Now da yaklaşık 60 saatim var. ( Geforce Now Türkiyeye gelmeden önce avrupa serverlarında kullanıyordum.) Gayet güzel deneyim sundu fakat şuanda Tr serverlarında biraz yoğunluk var. Bir kaç ay içinde serverların daha iyi olucağını düşünürsek neden olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,424
Üyeler
168,133
Son üye
Kalenikolsa
Top Bottom