Neler Yeni

GeForce Now da ininal çalışmıyor yardımcı olabilecek varmı?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Merhaba GeForce now da founders edition almak istiyorum ininal kartımda 100 tl var ama ön ödemeli kartlar kabul edilmiyor diye bir hata veriyor ininal sitesine girince sitede geforce now ı ininal kart ile nasıl alınır diye bir yazı var aynısını uyguladım yine çalışmıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Merhaba GeForce now da founders edition almak istiyorum ininal kartımda 100 TL var ama ön ödemeli kartlar kabul edilmiyor diye bir hata veriyor ininal sitesine girince sitede geforce now ı ininal kart ile nasıl alınır diye bir yazı var aynısını uyguladım yine çalışmıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok
ininal yurtdışındaki çoğu site de çalışmıyor bu yüzdende olabilir papara almanı öneririm

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
papara 100% çalışıyormu?
ben şuana kadar yurtdışından ne aldıysam papara kulandım bir sıkıntı çıkmadı innal dc de vs de çalışmıyor. 100% garanti veremem 5 tl olması lağazım papara denemekten zarar gelmez

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben şuana kadar yurtdışından ne aldıysam papara kulandım bir sıkıntı çıkmadı innal dc de vs de çalışmıyor. 100% garanti veremem 5 TL olması lağazım papara denemekten zarar gelmez
peki papara sanal kart ile geforce now alabilirmiyim?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

Arcturus

80+ Bronze
peki papara sanal kart ile geforce now alabilirmiyim?
Nedeni gfn ilk çıktığı zaman 90 gün bedava yapmıştı ve herkes ininalı kullanarak bedava kullanmıştı o yüzden ininal gibi ön ödemeli kartlar kapandı banka kartıyla yapabilirsin ancak yurt dışı ödemelere açık olmalı

Top Bottom