Yardım Geforce Now da piksellenme oluyor.

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Dün BF1 geldi diye tekrar bi indiriyim deneyim dedim TR serverlarında olmama rağmen piksellenme yapıyor. Beta sürecinde oynadım onda da City Skylines oynadım ama o da piksel piksel di. Dünya da ilk çıktığında aldım gfn 50 tl mi ne. R6 oynadım çok çok az piksellenme oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim. (Türknet kullanıyorum, kablolu bağlantı)

Ekler

• 1.png
    1.png
    15.5 KB · Hit: 94
Dün BF1 geldi diye tekrar bi indiriyim deneyim dedim TR serverlarında olmama rağmen piksellenme yapıyor. Beta sürecinde oynadım onda da City Skylines oynadım ama o da piksel piksel di. Dünya da ilk çıktığında aldım gfn 50 TL mi ne. R6 oynadım çok çok az piksellenme oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim. (Türknet kullanıyorum, kablolu bağlantı)
Bendede aynı sorun vardı 75mbps hızım galiba sunucuları ile alakalı bir sorun

Başlık 'GeForce Now - Pikselleşme/Kare Kaybı' https://forum.donanimarsivi.com/konu/geforce-now-piksellesme-kare-kaybi.341439/

Şuraya bi bakın bakalım sorun çözülecek mi?
teşekkür ederim deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi tekrar bi sıraya girdim 1 saatte girer yine herhalde ama bi öncesinde ağ tesiti yaptım 3-5 kez paket kaybı bi oluyor bi olmuyor internet hızı bi ideal gözüküyor bi yetersiz.

teşekkür ederim deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi tekrar bi sıraya girdim 1 saatte girer yine herhalde ama bi öncesinde ağ tesiti yaptım 3-5 kez paket kaybı bi oluyor bi olmuyor internet hızı bi ideal gözüküyor bi yetersiz.
Dalgalanma var demekki

Dün BF1 geldi diye tekrar bi indiriyim deneyim dedim TR serverlarında olmama rağmen piksellenme yapıyor. Beta sürecinde oynadım onda da City Skylines oynadım ama o da piksel piksel di. Dünya da ilk çıktığında aldım gfn 50 TL mi ne. R6 oynadım çok çok az piksellenme oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim. (Türknet kullanıyorum, kablolu bağlantı)
Bildiğim kadarıyla TR serverında böyle sıkıntılar çok yaşanıyor büyük ihtimal sunucuda sorun var globalde de deneyin eğer aynı soru devam ediyorsa İnternetinizde veya PC de sıkıntı vardır eğer orada böyle bir sıkıntı yok ise TR server'ı için destek'e başvurun onlar yardımcı olacaktır.

Bildiğim kadarıyla TR serverında böyle sıkıntılar çok yaşanıyor büyük ihtimal sunucuda sorun var globalde de deneyin eğer aynı soru devam ediyorsa İnternetinizde veya PC de sıkıntı vardır eğer orada böyle bir sıkıntı yok ise TR server'ı için destek'e başvurun onlar yardımcı olacaktır.
Globalde nasıl deniyoruz,avrupa sunucularına bağlanabiliyormuyuz ?

geforce'un default internet ayarları ile zaten stabil bir şekilde oynaman zor internet ayarlarını yapılandır geforce'dan

ayarladan özel seçeneğini işaretle sonra ordan download hızını seç bende öyle düzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri