GeForce Now Deneyimi Pırt

Sizdeki sonuçlar nasıl?

• Oy kullanan toplam üye
    38
100 Mbps ile tırt diyorsan sunucular daha olmamış demek ki. Türkiye'de hızlı internet alt yapısı hala oturmadı, bu tarz online bir sistem ne kadar tutar ki zaten.

Bu sanırım genel cloud gaming ile alakalı ama yok olacak gibi değildi, 100 Download 12 ping internetimde bariz bir şekilde gecikme hissediliyordu malesef. :( Sizdeki sonuçlar nasıl?
Saat 6 gb denicem internetim Turkcell Superonline
100mb 3ms gecikme .
Geforce Now üzerindeki ağ testi ping 4 gösteriyor . Nedeni server in bulunduğum şehirde olması(Ankara)
Sonuçları atarım

Son düzenleme:
Kötü bir bilgisayar ile girmeye çalıştım fakat kötü bir bilgisayarın olduğu için giremezsin uyarısı aldım :)

Kötü bir bilgisayar ile girmeye çalıştım fakat kötü bir bilgisayarın olduğu için giremezsin uyarısı aldım :)
play.geforcenow.com üzerinden girebilirsin. Tarayıcı üzerinden de kullanılabiliyor. Program indirmen şart değil.
Ben de aynı sorunu aldığım için oynamak istediğimde tarayıcı üzerinden giriyorum.

Download hızının yüksek olması gecikmeye etki etmiyor, 50 ve üstü olduğu sürece neredeyse aynı performansı alırsın. Gecikme daha çok kablolu veya kablosuz internettten, modemden, bilgisayarından, ağ sağlayıcıdan oluşuyor.

25 mb ile gayet güzel bir oyun deneyimi yaşadım. Eu serverinde de oynamıştım. Bana göre gecikmeyi bariz şekilde düşürmüş Tr serveri. Beni tatmin etti açıkçası. Oyun içi 50 ms yazıyordu gecikme. Sanırım bu da yarım saniye demek ama hiç yoktan iyidir.

Hocam maalesef hala sıkıntıları var. Önümüzdeki günlerde çok stabil olacağını sanmıyorum.
Bu sanırım genel cloud gaming ile alakalı ama yok olacak gibi değildi, 100 Download 12 ping internetimde bariz bir şekilde gecikme hissediliyordu malesef. :( Sizdeki sonuçlar nasıl?

60MBPS ile bile rezalet bir oyun deneyimi birde bunun için fiyatları felan çıkardılar

100 mbps 7 ping ile Beta'da çıtır çıtır oynarken şuan pikselleşmeler oluyor.
Sunucular bu kadar kişiye hazır değil sanırım.

Son düzenleme:
play.geforcenow.com üzerinden girebilirsin. Tarayıcı üzerinden de kullanılabiliyor. Program indirmen şart değil.
Ben de aynı sorunu aldığım için oynamak istediğimde tarayıcı üzerinden giriyorum.
Adam ya adam deneyip geliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,332
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri