Neler Yeni

GeForce Now Deneyimi!

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar ekran kartımı sattığım için haliyle bilgisayarı açamıyorum, normalde i5 8300H GTX1050 bir laptopum var ancak bu platformda oyun deneyimimi merak ettiğimden GeForce Now'a yöneldim.

Öncelikle kullandığım internet Superonline 35MBPS Down, 5MBPS Upload.
Kullandığım sistem;
A4 5000 APU
4GB RAM
W8.1
HD8330/R5 M200

Online FPS Oyunları

Oyun deneyiminin en kötü olduğu oyun türü diyebilirim. Oyun içi 20ms gibi mükemmel değerler olsa bulut hesabı ile arada baya var, bu yüzden gecikmeyi hissediyorsunuz, arada görüntü kalitesi düşüyor. Asla önermem! Tabi bir istisna dışında: Rocket League.

Cidden Rocket League'de gecikme olmadı enteresan bir şekilde :D.

Hikayeli Oyunlar

Gelelim bunaa :D;
Bunda o gecikmeyi hissetmiyorsunuz o kadar. Yine olsa da onlinelar kadar belirgin değil, eğer bilgisayarınız kaldırmıyorsa ve 35MBPS ya da üstü bir internetiniz varsa yönelin derim.

Evet kısaydı ama işe yarardır bence, oynayacaklar için 100MBPS altı internetle online oyun oynamayın derim, bu arada kullandığım sürüm free olandı. Yani 1 saat max oyunda kalabileceğiniz süre.

Free modda oyuna girerken ilk hızlı hızlı girip sonra sunucu bekleniyor diye 10dk 10dk bekletiyor ve altta hemen ''yükselt'' butonu çıkıyor :D. Bunu Nvidia'nın kasıtlı yaptığını düşünüyorum.

Umarım işinize yaramıştır iyi forumlar.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar ekran kartımı sattığım için haliyle bilgisayarı açamıyorum, normalde i5 8300H GTX1050 bir laptopum var ancak bu platformda oyun deneyimimi merak ettiğimden GeForce Now'a yöneldim.

Kullandığım sistem;
A4 5000 APU
4GB RAM
W8.1
HD8330/R5 M200

Online FPS Oyunları

Oyun deneyiminin en kötü olduğu oyun türü diyebilirim. Oyun içi 20ms gibi mükemmel değerler olsa bulut hesabı ile arada baya var, bu yüzden gecikmeyi hissediyorsunuz, arada görüntü kalitesi düşüyor. Asla önermem! Tabi bir istisna dışında: Rocket League.

Hikayeli Oyunlar

Bunda o gecikmeyi hissetmiyorsunuz o kadar. Yine olsa da onlinelar kadar belirgin değil, eğer bilgisayarınız kaldırmıyorsa ve 35MBPS ya da üstü bir internetiniz varsa yönelin derim.

Evet kısaydı ama işe yarardır bence, oynayacaklar için 100MBPS altı internetle online oyun oynamayın derim, bu arada kullandığım sürüm free olandı. Yani 1 saat max oyunda kalabileceğiniz süre.

Free modda oyuna girerken ilk hızlı hızlı girip sonra sunucu bekleniyor diye 10dk 10dk bekletiyor ve altta hemen ''yükselt'' butonu çıkıyor :D. Bunu Nvidia'nın kasıtlı yaptığını düşünüyorum.

0.70MBps Upload alan ben :/

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada kötü bir sistem kullanmamın sebebi cidden fark ediyor mu sistem arasında diye bakmamdı.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
''(!)'' yı görmeyen siz..
kör olup internetten gözlük seçmeye çalışan bne
gözleri-kısıp-uzaklara-doğru-bakmak_1293009_m.jpg

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
F

Kullandığım sistem;
A4 5000 APU
4GB RAM
W8.1
HD8330/R5 M200

Online FPS Oyunları

Hikayeli Oyunlar

Fiyatı ne kadar dı Geforce Now un ?

T.P.G.

80+ Titanium
F

Fiyatı ne kadar dı Geforce Now un ?
2 sürümü var ben ücretsiz olanı kullanıyorum. Ama 1 saat sınır var ücretsiz olanda. 1 saat dolunca oyundan çıkıp girersen süre sıfırlanıyor. Birde sıra bekliyorsun bazen ücretsiz olanda. Ama ücretli olan 5 6 euro falandı, RTX var, oyun süresi uzatılmış, bekleme yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@halil 070 olm sende mi yaa? ''(!)'' işareti ne anlama geliyor diye konu açacağım en sonunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,800
Üyeler
162,558
Son üye
zafersynn
Top Bottom