Neler Yeni

Geforce Now Fiyat Düştü Mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İzzet Peder
İyi akşamlar. Gefroce Now ücreti aylık 75tl idi ama açıklamayla 50 tl olacağı bildirildi. Bu 50 tl olan fiyat sadece genel sunucudan gelenlere mi olacak yoksa herkes için mi geçerli olacak ? Hala game+ ta paketler tarafında 75 tl yazıyor düzeltme yokta. Bilgisi olan var mı ?

Teşekkürler.

Umut0526

80+ Silver
ben düşmedi diye biliyorum ama tam bir bilgim yok almadığım için😀😀

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Daha bugün duyuruldu diye biliyorum. Kısa zaman içinde fiyatlarda oynama olacaktır. Gerçi hâlâ uygun değil ama 25 TL indirmeleri de güzel. :D

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Daha bugün duyuruldu diye biliyorum. Kısa zaman içinde fiyatlarda oynama olacaktır. Gerçi hâlâ uygun değil ama 25 TL indirmeleri de güzel. :D
Yanliş bilgilendirme verme fiyat düşüşü global da founders üyeliği olanlar tr ye geçerse 1 yil 50 tl sadece

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Birşeyi çok biliyomuş gibi her konunun altina boş yorum yapmandan sıkıldım
Sen kimsin de benim yazdıklarımdan sıkılıyorsun? İstediğim şekilde yazarım bundan sanane? Hiç bir mesajımda da bir yanlış bilgilendirme yok. Bu konuda da sadece eksik bilgi vermişim. Çok beğenmiyorsan engelleyebilirsin. Beni forumda bilen biliyor. :D Sizin gibi toxic üyeler yüzünden forumdan soğudu bir sürü kişi. Burası forum. Düzgün bir dille, kurallara uyarak derdini anlatabilirsin. Agresifliğe, boş mesajlara gerek yok. Ayrıca bilmem gereken şeyleri de biliyorum. Bilmediğim konuya da mesaj atmam. Yanlış bir şey olduğunu düşünüyorsan raporlayabilirsin. Bu şekilde agresif tavır sergileme hakkın yok. Bir sorun varsa yönetici arkadaşlar ilgilenecektir.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
internetk kafeye gidince 1 günde 50tl hesap çıkıyor zaten bana uygun gibi geldi
İnternet kafedeki bilgisayarlar her şeyi Ultrada oynatabiliyor mu? Bir de internet kafede oyunlara para vermiyorsun. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,218
Üyeler
168,261
Son üye
Jon Snoww
Top Bottom