Neler Yeni

Yardım Geforce Now gecikme ve görüntü kalitesindeki sorunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jorji Costava
İyi günler 2 gün önce 1 aylık GeForce NOW gameplus üyeliği aldım ama bu 2 gün içinde birçok sorunla karşılaştım. Türk Telekom kullanıyorum, internetim 50 Mbps. Oyun oynarken internette sadece ben oluyorum ve 15 metre civarı olan bir Ethernet kablosu kullanıyorum ve bana en yakın Türkiye sunucusunda oynuyorum. Ama bunlara rağmen görüntü kalitesi her zaman bulanık oluyor ve zaman zaman çamura dönüyor. Gecikme ise başlarda iyiyken bir süre sonra aşırı artıyor, aynı şekilde saniyelik donmalarda meydana geliyor. Oyun içi GeForce NOW değerlerine baktığımda internetimin sadece 5-10 mbps'lik bir kısmını kullandığını, ping değerleriminde 20-30 arasında gezdiğini ama ara sıra 170 gibi değerlere fırladığını görüyorum. Bu sorunları çözmenin bir yolu var mı arkadaşlar?

Ekler

• Oyun İçi Değerler.png
    Oyun İçi Değerler.png
    102.3 KB · Hit: 156
  • Sunucu Testi.png
    Sunucu Testi.png
    29.6 KB · Hit: 165
  • SpeedTest.png
    SpeedTest.png
    12.8 KB · Hit: 158
  • Geforce Now Ayarları.png
    Geforce Now Ayarları.png
    53.7 KB · Hit: 168
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,780
İsim
MehmedVII
İyi günler 2 gün önce 1 aylık GeForce NOW gameplus üyeliği aldım ama bu 2 gün içinde birçok sorunla karşılaştım. Türk Telekom kullanıyorum, internetim 50 Mbps. Oyun oynarken internette sadece ben oluyorum ve 15 metre civarı olan bir Ethernet kablosu kullanıyorum ve bana en yakın Türkiye sunucusunda oynuyorum. Ama bunlara rağmen görüntü kalitesi her zaman bulanık oluyor ve zaman zaman çamura dönüyor. Gecikme ise başlarda iyiyken bir süre sonra aşırı artıyor, aynı şekilde saniyelik donmalarda meydana geliyor. Oyun içi GeForce NOW değerlerine baktığımda internetimin sadece 5-10 mbps'lik bir kısmını kullandığını, ping değerleriminde 20-30 arasında gezdiğini ama ara sıra 170 gibi değerlere fırladığını görüyorum. Bu sorunları çözmenin bir yolu var mı arkadaşlar?
Fiber ile 5g olmaması çok fark eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maks bit hızını en yükseğe alırsan daha iyi performans alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jorji Costava
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber ile 5g olmaması çok fark eder
Maks bit hızını en yükseğe alırsan daha iyi performans alırsın
Maalesef bit hızını en yükseğe alsamda gene bir şey değişmiyor

The Semih

80+ Gold
Çözünürlük 1080p 60 kare hızı olarak ayarlar mısın öyle dene bide ?

Top Bottom