Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21,604
- İsim
- Hakan
- İlgilendiği Kategoriler
- Mining, Trading, Kripto, Crack
Selam dostlar ben Hudzell.
Geçtiğimiz günlerde Nvdia Geforce Now Türkiye Facebook sayfasının yaptığı "100 adet" beta kod çekilişinin kazananlarından biriyim.
Kazanana ve arkadaşına birer kod olmak üzere 2 kod verdiler.
Birini kendim kullanıyorum diğer kodu da verecek herhangi bir arkadaşım olmadığı için sizlere çekiliş yolu ile vermek istiyorum.
Lütfen çekilişe sistemi iyi olanlar KATILMASIN gerçekten ihtiyacı olanın kazanmasını istiyorum.
Çekilişe katılmanız için yapmanız gerekenler;
Konuyu beğenip yorumlara "Katıldım" yazmak
1'den fazla katılıyorum yazmanıza gerek yoktur her türlü şansınız aynı olacaktır.
Hile olmaması için "mesaj sayısı 10'un altında olan" hesapları çekilişe dahil etmeyeceğim.
Herkese bol şans diliyorum umarım ihtiyacı olana çıkar
Çekilişi yarın (27.02.2021) saat 18:00 civarında açıklayacağım.
1 kazanan ve 1 yedek talihli seçeceğim asıl kazanan 24 saat içerisinde dönüş yapmaz ise kod yedek talihliye verilecektir.
Geçtiğimiz günlerde Nvdia Geforce Now Türkiye Facebook sayfasının yaptığı "100 adet" beta kod çekilişinin kazananlarından biriyim.
Kazanana ve arkadaşına birer kod olmak üzere 2 kod verdiler.
Birini kendim kullanıyorum diğer kodu da verecek herhangi bir arkadaşım olmadığı için sizlere çekiliş yolu ile vermek istiyorum.
Lütfen çekilişe sistemi iyi olanlar KATILMASIN gerçekten ihtiyacı olanın kazanmasını istiyorum.
Çekilişe katılmanız için yapmanız gerekenler;
Konuyu beğenip yorumlara "Katıldım" yazmak
1'den fazla katılıyorum yazmanıza gerek yoktur her türlü şansınız aynı olacaktır.
Hile olmaması için "mesaj sayısı 10'un altında olan" hesapları çekilişe dahil etmeyeceğim.
Herkese bol şans diliyorum umarım ihtiyacı olana çıkar
Çekilişi yarın (27.02.2021) saat 18:00 civarında açıklayacağım.
1 kazanan ve 1 yedek talihli seçeceğim asıl kazanan 24 saat içerisinde dönüş yapmaz ise kod yedek talihliye verilecektir.