BigSixCorn
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
GeForce Sizce kullanılır mı?
Evet büyük ihtimalle yabancı ülkelerdekiler için sabah olması ya da daha fazla kullanma saatleri.İnternetin iyi ise neden olmasın. Ben kullanıyorum ama 12'den sonra inanılmaz sıra oluşuyor.
Upload'a gerek yok download önemli.upload'ın ve ekstra üyelik alabilirsen kullanılır onun haricinde bir oyun için ücretsiz sürümünde 1-5 saat beklemek mantıksız
internette upload okumuşumtum ama hem biraz düşününce de mantıklı geliyor upload sonuçta veri aktarıyorsunUpload'a gerek yok download önemli.
Karşı tarafa sen veri aktarmıyorsun sen ondan veri aldığın için download lazım.internette upload okumuşumtum ama hem biraz düşününce de mantıklı geliyor upload sonuçta veri aktarıyorsun
Veriyi sen karşıya yolluyorsun alakası yok sen karşıdan alıyosun.internette upload okumuşumtum ama hem biraz düşününce de mantıklı geliyor upload sonuçta veri aktarıyorsun
w a s d basınca karşıya veri uploadlamıyor musun?Karşı tarafa sen veri aktarmıyorsun sen ondan veri aldığın için download lazım.
w a s d 1 kb nin katlarca kat altıdır alakası yok.w a s d basınca karşıya veri uploadlamıyor musun?
1 bayt bile etmiyor.w a s d basınca karşıya veri uploadlamıyor musun?