Geforce now hatasi:uyelik guncellestirme

Reaksiyon skoru
6
Geforce nowu uzun süredir kullaniyodum ve 5 ağustosta uyelik guncellestirme hatasi veriyor avrupa sunucusunda oynuyordum türk sunucusuna gecince sorun yok ama fwzla ksi var avrupa sunuculari turkiyeye kapandimi siz avrupa sunucusunda oynayabiliyomusunuz

Geforce nowu uzun süredir kullaniyodum ve 5 ağustosta uyelik guncellestirme hatasi veriyor avrupa sunucusunda oynuyordum türk sunucusuna gecince sorun yok ama fwzla ksi var avrupa sunuculari turkiyeye kapandimi siz avrupa sunucusunda oynayabiliyomusunuz
Kapandı hocam.
Turkcell'İn rezaleti sonrasında millet avrupada takıldı zaten o yüzdne türkiye pazarına çekmeye çalıştılar.
Özleyeceğim avrupayı ve iyi sunucularını.
Trük sunucuları hep dolu o kadar ki Ben halen en dandik oyuna bile giremiyorum.

Maalesef kapandı. Game+ sunucularında oynamak için nöbet tutmak gibi bir niyetim yok. Benim için Geforce NOW şimdilik bitti.
(VPN ile bağlanılabiliyor mu bilmiyorum. Belki de sadece girerken VPN'e bağlanmak yeterli olur. Denemedim.)

Kapandı EU Türk kullanıcılarına. Avrupa güzeldi sıra felan yoktu olsa bile çok bekletmiyordu. Ama TR serverı öylemi 40dakika sıra bekliyorum 1saat oynuyorum hadi 1saat'e tamam sorun değil. Ama 40 dakika bekleme ne? Sırf süre yüzünden EU serverını kullanıyordum oda TR'ye kapandı, Geforce Now benim için bitmiştir ya sıra düzelicek yada EU'ya Türk kullanıcılar tekrar erişebilcek yoksa Game+ bitmiştir benim için.

Bende Geforce Now şuan bugda sıra beklemiyorum :D
EU'ya yasak geldi.

Bizde oynayamiyoruz bir arkadaşım VPN kullanarak tekrar Avrupa sunucusundan hesap açtı sende deneyebilirsin :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef kapandı. Game+ sunucularında oynamak için nöbet tutmak gibi bir niyetim yok. Benim için Geforce NOW şimdilik bitti.
(VPN ile bağlanılabiliyor mu bilmiyorum. Belki de sadece girerken VPN'e bağlanmak yeterli olur. Denemedim.)
VPN ile bağlanmak mümkün bir arkadaşım denedi ve oldu.

Geri