qnyb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 910
O alsaydı kesin aylık oynama süresi için kota koyardıTurk Telekom böyle değil keşke o alsaydı
O alsaydı kesin aylık oynama süresi için kota koyardıTurk Telekom böyle değil keşke o alsaydı
TR öyle bir firma değil artık. Bu arada depremden hemen sonra Turkcell onu denedi. Aylık 200 saat sınırı koyacaktı kendi sponsorları bile karşı çıkınca iş yaş oldu ama 6 aylık alıp çok fazla oynayanları da Basic düşürüyor. 3 ve 1'de öyle bir şey görmedimO alsaydı kesin aylık oynama süresi için kota koyardı![]()
Olabilir en son sanırım 2015 yada 2016 yılında türk telekoma lanet edip, daha da herhangi bir şeyini kullanmadım. Şimdi değişmiş olabilir.TR öyle bir firma değil artık. Bu arada depremden hemen sonra Turkcell onu denedi. Aylık 200 saat sınırı koyacaktı kendi sponsorları bile karşı çıkınca iş yaş oldu ama 6 aylık alıp çok fazla oynayanları da Basic düşürüyor. 3 ve 1'de öyle bir şey görmedim
3yıldır Fiber kullanıyorum hiç kesilme dahi yaşamadım. Mobilde de aynı şekil. PLAYSTORE e pin sitesi de sorunsuzOlabilir en son sanırım 2015 yada 2016 yılında türk telekoma lanet edip, daha da herhangi bir şeyini kullanmadım. Şimdi değişmiş olabilir.
Aynen o denedi başaramadı, daha iyi oldu. Adamların bahaneye bak fazla oyun oynuyorlar diye tribe giriyor. Ulusal geforcenow daha fazla kullanıcı çekip, daha fazla servisi kullandırmanın peşinde, bunlarda daha az kullansın diyorlar. Sanki 4090 kiralatıyorlar da zarara giriyorlar. Kafalar on numara.