Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.
Teşekkür ederim dostum önce bir fikir edinmek istedim.Cevabın için teşekkür ederim.Dostum eğer kablo bağlı ise bilgisayara yeterli olur ama wifi ise kasma yasanabilir GeForce u indirip deneyebilirsin bence.
Teşekkür ederim dostum önce bir fikir edinmek istedim.Cevabın için teşekkür ederim.
Teşekkürler.oynarsın
Bi dene derim ama ben 35 mgbs download da denediğimde yine ortalama verim aldım çok tatmin etmedi.Görüntü kalitesinden ziyade gecikme problemi yaşayabilirsinArkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.
Yeterli olacaktır. Stabil bir download ile sorun olmadanoynarsınız.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.