Neler Yeni

Geforce Now için internetim yeterli olur mu?

Rheasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Arslan
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.

Dostum eğer kablo bağlı ise bilgisayara yeterli olur ama wifi ise kasma yasanabilir GeForce u indirip deneyebilirsin bence.

Rheasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum eğer kablo bağlı ise bilgisayara yeterli olur ama wifi ise kasma yasanabilir GeForce u indirip deneyebilirsin bence.
Teşekkür ederim dostum önce bir fikir edinmek istedim.Cevabın için teşekkür ederim.

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Teşekkür ederim dostum önce bir fikir edinmek istedim.Cevabın için teşekkür ederim.

Önemli değil şahsen 1 saatlik deneme sürümünde denedigim kadarıyla gayet stabil bir platform ve 4g de telefonda kasmadan oynamayı basardim.

Keisuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Özgür Kerem Yıldız
İnternet değerleriniz neredeyse benimkiyle aynı fakat ben oyunu 144p ayarlarında oynuyorum gibi görüntü kalitesi çok kötü oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Bi dene derim ama ben 35 mgbs download da denediğimde yine ortalama verim aldım çok tatmin etmedi.Görüntü kalitesinden ziyade gecikme problemi yaşayabilirsin

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Yeterli olacaktır. Stabil bir download ile sorun olmadanoynarsınız.

Son düzenleme:

Rheasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Arslan
Herkese teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Sofuoğlu
İnternetin yeterli olur çünkü benim internetim daha kötü ama rahat kullanıyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben 16Mbps ile 1280x720 de 20-40 FPS arasında oynuyordum. ama oyundan oyuna aldığın FPS değişir. Pek gecikme yaşamadım.
En ideal 50Mbps dir.

Top Bottom