Yardım Geforce Now Kullanan yada bilgi sahibi olan?

aliaarslann01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Üyelik almayı düşünüyorum ama merak ettigim bir şey var, Epic ve Steamde sahip olduğum tüm oyunları oynayabiliyorum sanırım, peki ya bu oyunları oynatırken işlemci ve ekran kartı kullanımları sıcaklık değerleri nasıl oluyor ? bununla ilgili bir video bulamadım da

Üyelik almayı düşünüyorum ama merak ettigim bir şey var, Epic ve Steamde sahip olduğum tüm oyunları oynayabiliyorum sanırım, peki ya bu oyunları oynatırken işlemci ve ekran kartı kullanımları sıcaklık değerleri nasıl oluyor ? bununla ilgili bir video bulamadım da
Bir artış olmaz, bulut üzerinden oynuyorsun sonuçta.

Bilgisayarını "internet tarayıcısı açmışsın" gibi düşün. Sisteminde bir değişiklik olmayacak.
Epic ve Steam'de sahip olduğun her oyuna destek vermiyor maalesef. Bir çok oyun yok.

Her oyun yok. Sıcaklık artışı olmaz.

Öncelikle 6 7 aydan beri kullanıyorum. Bütün oyunları oynayamıyosun öncellikle sadece aratma çubuğunda arattığın zaman hangi oyunlar çıkıyosa onları oynayabilirisin yani geforce nowın kütüphaneside olan oyunlardan bahsediyorum işte. Isınma konusu hakkında ise evet ısınıyo benim eski bir laptopum var 3 4 saatlik bakmanın ardından laptop ısınıp kapanıyo. Ama zaten 3 ay bedava kartını yaz 3 ay bedava kullan . Dene bi. 3 ay sonunda da üyeliği iptal edersin para felan çekemez. Bi dene derim yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarını "internet tarayıcısı açmışsın" gibi düşün. Sisteminde bir değişiklik olmayacak.
Epic ve Steam'de sahip olduğun her oyuna destek vermiyor maalesef. Bir çok oyun yok.
Malesef öyle olmuyo sistem kötüyse (benim laptop gibi) 3 4 saat sonunda ısıdan dolayı kapanıyor.

Geri