Neler Yeni

Yardım GEFORCE NOW Kuruyorum Yardım Lazım

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Şuan kurdum ayarlardayım hangi ayarı yapmalıyım sunucu faalan var mı stabil olanları varmış galiba konuyu aradım en son 2020'de açılmış hesaba grişi yaptım kayıt oldum yani şimdi ne yapmalıyım

@WörWind @MuratTheFounderOfGariban @$ilent Hocam siz bilirsiniz belki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Beğen

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
  • Beğen

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.4ghz internet var ama oyunu açar dimi açsın yeter ki açsın :D

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Evet deneyeceğim sadece olmazsa olmaz sıkıntı yokta ben kurdum steamde kurdum bulut olarak nasıl oynayacağımoyunu indirmek şart mı?
Bilgim yok hocam dediğim gibi geforce now hiç kullanmadım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Şuan kurdum ayarlardayım hangi ayarı yapmalıyım sunucu faalan var mı stabil olanları varmış galiba konuyu aradım en son 2020'de açılmış hesaba grişi yaptım kayıt oldum yani şimdi ne yapmalıyım

@WörWind @MuratTheFounderOfGariban @$ilent Hocam siz bilirsiniz belki
Öncelikle ayarlarda sunucu seçimi olmalı TR Central ( Ankara) ve TR West ( İstanbul) iksini de 2 defa test et hangisinde performans iyiyse ona bağlan. Diyelim ki TR Central daha iyi performansı o zaman ona bağlan. Genelde oyun açılmama, gereksiz kötü performans sorunları TR Central'da olur eğer böyle olursa TR West geç. Ben 24,35,75 mbps ile kullandım yakın zamanda 100 mbps geçtim ne şimdi ne önceden sorun yaşadım. Eğer 5G veya Fiber bağlantın yoksa ethernet mecbur. Depremden sonra VDSL ve 2,4 GHz kullanmam gerekti ondan biliyorum. Bit hızını max yap. Zayıf ağ bağlantısını kapat(kötü ağ bağlantılarınds gariptir daha çok piksel yapıyor.) En aşağıda bir yerde bir ayar olmalı ismini unuttum onu Standart yerine Gelişmiş yap(daha keskin görüntü sağlıyor). İnternetin 24 ve üstü ise 1080p 60 FPS seçebilirsin. Vsync açıp açmama sana kalmış oyunlarda kesik kesik ekran gelirse aç. Ben uyarlaması kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet deneyeceğim sadece olmazsa olmaz sıkıntı yokta ben kurdum steamde kurdum bulut olarak nasıl oynayacağımoyunu indirmek şart mı?
İndirmeden oynamak mümkün. Gameplus sitesindeyken İndir ve Oyna gir orada Chromebook var. Ama çok kötü performansı pikselleşme aşırı fazla.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle ayarlarda sunucu seçimi olmalı TR Central ( Ankara) ve TR West ( İstanbul) iksini de 2 defa test et hangisinde performans iyiyse ona bağlan. Diyelim ki TR Central daha iyi performansı o zaman ona bağlan. Genelde oyun açılmama, gereksiz kötü performans sorunları TR Central'da olur eğer böyle olursa TR West geç. Ben 24,35,75 mbps ile kullandım yakın zamanda 100 mbps geçtim ne şimdi ne önceden sorun yaşadım. Eğer 5G veya Fiber bağlantın yoksa ethernet mecbur. Depremden sonra VDSL ve 2,4 GHz kullanmam gerekti ondan biliyorum. Bit hızını max yap. Zayıf ağ bağlantısını kapat(kötü ağ bağlantılarınds gariptir daha çok piksel yapıyor.) En aşağıda bir yerde bir ayar olmalı ismini unuttum onu Standart yerine Gelişmiş yap(daha keskin görüntü sağlıyor). İnternetin 24 ve üstü ise 1080p 60 FPS seçebilirsin. Vsync açıp açmama sana kalmış oyunlarda kesik kesik ekran gelirse aç. Ben uyarlaması kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirmeden oynamak mümkün. Gameplus sitesindeyken İndir ve Oyna gir orada Chromebook var. Ama çok kötü performansı pikselleşme aşırı fazla.
Hocam tam olarak bulamadım önümde oyna var oyunu edin kitaplık var oynaya bastım epic games ve seam yazıları geldi ne yapmalıyım

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam tam olarak bulamadım önümde oyna var oyunu edin kitaplık var oynaya bastım epic games ve seam yazıları geldi ne yapmalıyım
Oyun sende varsa oynayabilirsin. Hangi platformda sahipsen onu seç.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Oyun sende varsa oynayabilirsin. Hangi platformda sahipsen onu seç.
her şey tamam sadece oynama aşaması kaldı 30GB indirmek istemiyorumWin10 var kurdum ona göre ama benden üyelik istiyor oynamam için üyeliği anlamadım

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
her şey tamam sadece oynama aşaması kaldı 30GB indirmek istemiyorumWin10 var kurdum ona göre ama benden üyelik istiyor oynamam için üyeliği anlamadım
Üyelik satın alman gerekiyor. Ücretsiz olan üyelikte sıra bekliyorsun. Büyük ihtimal bu saatlerde 30-40dk beklersin. Sıra bitince açılır 30DK oynama süren var. Daha sonra yine sıra bekleyip girmen gerekiyor. Ya da 1,3, 6,12 aylık paket alacaksın. Şu an indirimde.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Üyelik satın alman gerekiyor. Ücretsiz olan üyelikte sıra bekliyorsun. Büyük ihtimal bu saatlerde 30-40dk beklersin. Sıra bitince açılır 30DK oynama süren var. Daha sonra yine sıra bekleyip girmen gerekiyor. Ya da 1,3, 6,12 aylık paket alacaksın. Şu an indirimde.
Üye olmadan hiç mi sıra beklemeden falan hiç mi giremiyoruz?

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414