Che_ 80+ Platinum Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 11,718 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 7,813 Konum United States of Adana İsim MehmedVII 18 Ağustos 2023 #14 FloxY | Arda yazmış: Üye olmadan hiç mi sıra beklemeden falan hiç mi giremiyoruz? Devamı için tıklayın... Gece 3-4 falan olmadığı sürece yok.
FloxY | Arda yazmış: Üye olmadan hiç mi sıra beklemeden falan hiç mi giremiyoruz? Devamı için tıklayın... Gece 3-4 falan olmadığı sürece yok.
FloxY | Arda 80+ Bronze Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 881 Dahası Reaksiyon skoru 212 İsim Ahmet Arda Kıyavman 18 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Che_ yazmış: Gece 3-4 falan olmadığı sürece yok. Devamı için tıklayın... Ne güzel boşa uğraşmışım demek ki ben direk beklemeden oynarım sanmıştım sağolun hocam uğraştınız sizde teşekkürler
Che_ yazmış: Gece 3-4 falan olmadığı sürece yok. Devamı için tıklayın... Ne güzel boşa uğraşmışım demek ki ben direk beklemeden oynarım sanmıştım sağolun hocam uğraştınız sizde teşekkürler
Che_ 80+ Platinum Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 11,718 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 7,813 Konum United States of Adana İsim MehmedVII 18 Ağustos 2023 #16 FloxY | Arda yazmış: Ne güzel boşa uğraşmışım demek ki ben direk beklemeden oynarım sanmıştım sağolun hocam uğraştınız sizde teşekkürler Devamı için tıklayın... EU'ya bağlanıp oynayabilirsin saat farkından dolayı ama uğraştırıcı baya.
FloxY | Arda yazmış: Ne güzel boşa uğraşmışım demek ki ben direk beklemeden oynarım sanmıştım sağolun hocam uğraştınız sizde teşekkürler Devamı için tıklayın... EU'ya bağlanıp oynayabilirsin saat farkından dolayı ama uğraştırıcı baya.