Geforce Now Nerden İndiririm?

Schämell

80+
Reaksiyon skoru
198
arkadaşlar geforce nowu indiricem ama nerden link atabilirmisiniz yoksa direk google geforce now indir falan mı yazayım Abdullah abinin verdiği kodları deneyeceğimde.

Nvıdıa sitesinden.
Witcher 3 oynayan adamın da mizahı bir faklı oluyor be 🥰
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvıdıa sitesinden.
Hocam bu arada siz ilk iki character enchant bölümünü nelerden seçmiştiniz ? Ben attack ve spell cast seçtiydim. Spellerin hepsini fullemiştim. Sadece spelle bile yaratık kesebiliyordum, feci OP oluyordu.

Kankam yeni kod geldi de haberim mi yok kodlar önceki kodlar şimdiye yalan olmuştur ama yanlış olmazsam ayın 15'inde kapalı betadan çıkıyor zaten.

Witcher 3 oynayan adamın da mizahı bir faklı oluyor be 🥰
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada siz ilk iki character enchant bölümünü nelerden seçmiştiniz ? Ben attack ve spell cast seçtiydim. Spellerin hepsini fullemiştim. Sadece spelle bile yaratık kesebiliyordum, feci OP oluyordu.
Witcher hiç oynamadım hocam ben izlemedim de ama param olursa satın alacağım ilk oyun karakter olarak geralt seviyorum.

Witcher hiç oynamadım hocam ben izlemedim de ama param olursa satın alacağım ilk oyun karakter olarak geralt seviyorum.
Arada indirimde normal sürümü 10 TL'ye GOTY versiyonu 20 TL'ye satılıyor kesinlikle GOTY al aradaki farka kesinlikle değer. Fark ise Blood and Wine ve Heart of Stone DLC'leri ile birlikte geliyor ve bu DLC'ler en az oyunun kendisi kadar iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,693
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri