baya komikti.Nvıdıa sitesinden.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Witcher 3 oynayan adamın da mizahı bir faklı oluyor beNvıdıa sitesinden.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Hocam bu arada siz ilk iki character enchant bölümünü nelerden seçmiştiniz ? Ben attack ve spell cast seçtiydim. Spellerin hepsini fullemiştim. Sadece spelle bile yaratık kesebiliyordum, feci OP oluyordu.Nvıdıa sitesinden.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Witcher hiç oynamadım hocam ben izlemedim de ama param olursa satın alacağım ilk oyun karakter olarak geralt seviyorum.Witcher 3 oynayan adamın da mizahı bir faklı oluyor be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu arada siz ilk iki character enchant bölümünü nelerden seçmiştiniz ? Ben attack ve spell cast seçtiydim. Spellerin hepsini fullemiştim. Sadece spelle bile yaratık kesebiliyordum, feci OP oluyordu.
e ben açınca siteyi google.comda kalıyorNvıdıa sitesinden.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Arada indirimde normal sürümü 10 TL'ye GOTY versiyonu 20 TL'ye satılıyor kesinlikle GOTY al aradaki farka kesinlikle değer. Fark ise Blood and Wine ve Heart of Stone DLC'leri ile birlikte geliyor ve bu DLC'ler en az oyunun kendisi kadar iyi.Witcher hiç oynamadım hocam ben izlemedim de ama param olursa satın alacağım ilk oyun karakter olarak geralt seviyorum.
bunu nasıl yaptın? hoşuma gittiNvıdıa sitesinden.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Dur senin için googleda ariyim sitesine girin bjrşey yazın sonra kopyalayın.bunu nasıl yaptın? hoşuma gitti