32 Bit desteklemiyor.Geforce Now ile ilgili aklıma iki soru takıldı bunlardan birisi Geforce Now 32 bit destekliyormu? diğeri ise mobil Geforce Now ile PC deki Geforce Now online oynayabiliyormu?
Oyunların çapraz platform desteği varsa oynanır. 32 bit olayını bilmiyorum.Geforce Now ile ilgili aklıma iki soru takıldı bunlardan birisi Geforce Now 32 bit destekliyormu? diğeri ise mobil Geforce Now ile PC deki Geforce Now online oynayabiliyormu?
Geforce Now mobilden oynanıyor PC dekilerle online mı oynuyor yoksa mobil tek mobildekilerle mi oynuyor32 Bit desteklemiyor.
Diğerini anlamadım mobil geforce now ile PC geforce now nasıl online oluyor
çapraz platform?Oyunların çapraz platform desteği varsa oynanır. 32 bit olayını bilmiyorum.
Oynanabiliyormuş baktığıma göreGeforce Now mobilden oynanıyor PC dekilerle online mı oynuyor yoksa mobil tek mobildekilerle mi oynuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çapraz platform?
peki hocam 32 bit destekliyen bir bulut oyun platformu var mı?32 Bit desteklemiyor.
Diğerini anlamadım mobil geforce now ile PC geforce now nasıl online oluyor
Oynanabiliyormuş baktığıma göre
peki hocam 32 bit destekliyen bir bulut oyun platformu var mı?
Yok diye biliyorumpeki hocam 32 bit destekliyen bir bulut oyun platformu var mı?
Playstation now ve playkey var ama ne kadar güvenilir bilemempeki hocam 32 bit destekliyen bir bulut oyun platformu var mı?
O Zaman yokturonlarında ödeme seçenekleri sıkıntılı türkiye sunucus yok ancak olan ülkeden ödemen lazım
Olmaz geforce now en az win 7 istiyoryapıcamda hocam 64bit windows 7 kursam sorun olr mu?