Neler Yeni

Geforce Now Oyun Desteği

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
Geforce now uygulamasında hangi popüler online oyunları oynayabilirim? Mesela:
-Pubg
-Call of dury Warzone
-Valorant gibi oyunlardan hangisini oynayabilirim. Özellikle oynamak istediğim oyunları söyledim. Birde bunlar dışında Geforce now’ da hangi oyunları oynayabilirim tavsiye verirmisiniz. ( kullananlar varsa özellikle onların ne düşündüğünü merak ediyorum)

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
İnternet hızın iyiyse oynayabilirsin ama zevk almassın. Gecikmesi çok farkediliyor o tür fps oyunlarında. Ama hikaye oyunu oynayacaksan çok iyi oluyor gecikme çok önemli olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet hızın iyiyse oynayabilirsin ama zevk almassın. Gecikmesi çok farkediliyor o tür fps oyunlarında. Ama hikaye oyunu oynayacaksan çok iyi oluyor gecikme çok önemli olmuyor.
Saol. İnternet türknet. Hız sorun olmaz da hangi oyunları destekliyor biliyormusun. Hikaye tarzı oyunlar pek oynamıyorum da.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
CS:GO PUBG(Orjinal) ve dahasıda var aklıma gelmiyor. Geforce Now indirin. Hangi oyunu istiyorsanız arayın çıkarsa var demektir, iyi günler :) .

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
Bende türknet kullanıyorum GeForce nowdan far cry serisi witcher 3 mad max gibi oyunlar bitirdim ayrıca cs go lol gibi oyunlarıda destekliyor şöyle bi durum var bazen bu oyun kesin vardır dediğin oyunlar olmuyor bu oyunu hayatta desteklemez dediğim oyunları destekliyor indirip hangi oyunu desteklediğini aratarak öğrenebilirsin ayrıca internet hızlıysa GeForce de ayarlar diyip grafik ayarlarını özele al 1920&1080 yap max bit hızınıda elinle ayarlayıp 50 mbps ye getir çünkü varsayılan ayarkarı kötü olabiliyor elinle ayarlaman en iyisi soracağın bişey olursada sor uzun zamandır kullanıyorum yardımcı olurum

Top Bottom