Neler Yeni

Yardım Geforce now oyunlar açılmıyor

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Arkadaşlar merhaba,

Geforce now açılıyor fakat hangi oyuna girmek istersem steam sayfasında sabit kalıyor. Oyun açılmıyor. Ara sıra istikrarsız bağlantı diye sağda ki işareti yakıyor. İnternet hızım aşağıdaki gibi. İlk başlarda oynayabiliyordum ama şimdi oynatmıyor. Ücretli üyelik kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim.

1617487370457.png

1617487425087.png

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,

1617731582313.png

Hız testinde de bu şekilde bir problem yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varmı ?

güncel hız

1617731671800.png

Tuncay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tuncay Karabulut
Arkadaşlar merhaba,

Geforce now açılıyor fakat hangi oyuna girmek istersem steam sayfasında sabit kalıyor. Oyun açılmıyor. Ara sıra istikrarsız bağlantı diye sağda ki işareti yakıyor. İnternet hızım aşağıdaki gibi. İlk başlarda oynayabiliyordum ama şimdi oynatmıyor. Ücretli üyelik kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
öncellikle selam ben de aynı sorun dan müzdaripim epic games üzerin den önceden ac unity oynayabilir iken şu sıralar oynayamıyorum sorunu çözerseniz bana da yardımcı olur musnuz?

ZhaoRcun

80+ Bronze
Donmadan kasmadan bi geforce now deneyimi için 50 sabit 100stabil bi internet lazım

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Bölgesel bi sorunun var galiba. Speedtest pinging aşırı yüksek. Burda bir kaç daha olmuş GFN üzerinden 99 paket kaybı gösteriyordu. Bana internet sağlayıcı problemi gibi geldi.

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Bölgesel bi sorunun var galiba. Speedtest pinging aşırı yüksek. Burda bir kaç daha olmuş GFN üzerinden 99 paket kaybı gösteriyordu. Bana internet sağlayıcı problemi gibi geldi.
mesela nasıl bir sorun var ne diyebiliriz iss ye

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Pingim çok yüksek ve paket kaybım var diyebilrsin. Benimde bu şekilde oluyor. Ben türknetten yardım istemiştim. Sürekli aynı mesajları atmaktan bıkmadılar, bende bıraktım. Öyle böyle takılıyorum artık. Ama belki senin sorununu düzeltebilirler.

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Pingim çok yüksek ve paket kaybım var diyebilrsin. Benimde bu şekilde oluyor. Ben türknetten yardım istemiştim. Sürekli aynı mesajları atmaktan bıkmadılar, bende bıraktım. Öyle böyle takılıyorum artık. Ama belki senin sorununu düzeltebilirler.
Bunu defalarca söyledim sizi oyun profiline geçiyoruz dediler aynı

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
İlginç. Valla yardımcı olamadım. Bazıları DNS ayarları değiştirince az düşüyor diyo ama bende bir şey değişmiyor. Belki sende bir şey fark eder. Ya da GFN oynayacağın zaman modem üzerinden wifi kullananları block atabilirsin xD

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
İlginç. Valla yardımcı olamadım. Bazıları DNS ayarları değiştirince az düşüyor diyo ama bende bir şey değişmiyor. Belki sende bir şey fark eder. Ya da GFN oynayacağın zaman modem üzerinden wifi kullananları block atabilirsin xD
Ev içi sıkıntı yokta üst kattaki komşuya söz vermiş bulunduk teşekkür ederim yardımın için

Kenji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenji
Arkadaşlar merhaba,

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu açılan sayfada oyunu bulup oyna diyin indirmek isteyecektir tamam diyin sonra indirmeden açacaktır bir arkadaşta öyle olmuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,241
Üyeler
160,055
Son üye
eayberkc
Top Bottom