Neler Yeni

Geforce Now paket Satış Limiti ?

koRUGU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Süleyman
Aynı problemi bizzat bende yaşıyorum, GamePlus yetkilileriyle görüştüm TURKCELL ile görüştüm. Aslında ortada bir limit falan yok bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdıkları için ve tek sunucudan binlerce oyuncuyu idare ederiz kafasıyla düşündükleri için ve ek sunucu açmak istemedikleri için sözde günlük satış limiti diyerek satışları tamamen durdurmuş durumdalar. Turkcell ve Game+ yetkililerinden özel satış yapmalarını talep ettim bunu gerçekleştiremeyeceklerini belirttiler o zaman erişim kodu verin dedim yine yok çektiler yaptıkları tüketici haklarına aykırı söz konusu tüketici haklarına göre satıştan kaçınma ihlalinde bulunuyorlar.

MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

Bu durumda GamePlus ürünü satın alınabilir gösteriyor fakat satın almaya çalışınca ya satamıyoruz biz onu aslında durumu oluştuğu için tüketici hakkı ihlali doğmuş oluyor. Tüm bunlara ek olarak TURKCELL game+ ve geforcenow hakkında en ufak bir bilgiye sahip değil.

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Gerçekten başka hiçbir yerde karşılaşılmayacak bir şeyle karşılaştık. Şaka gibi. Paramızla rezil oluyoruz. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa, bence CİMER, şikayetvar, ve vb. yerlere şikayet edilmelidir. Sundukları servis her ne kadar sorgulayıcı olsada...

koRUGU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Süleyman
Şikayetvar'a yazdım ticaret bakanlıgına yazdım gameplus ve turkcell bizi umursamıyor satışlar hala kapalı günlük limit falan yok...

Sizlerde şikayet var'a ve e devletten haksız reklam yazarak ticaret bakanlgıına yazarsanız süreç çözülür bence

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Şikayetvar'a yazdım ticaret bakanlıgına yazdım gameplus ve turkcell bizi umursamıyor satışlar hala kapalı günlük limit falan yok...

Sizlerde şikayet var'a ve e devletten haksız reklam yazarak ticaret bakanlgıına yazarsanız süreç çözülür bence
Şikayet var linkini atar mısın ?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
İlk defa görüyorum bu hatayı

.EXE