Aynı problemi bizzat bende yaşıyorum, GamePlus yetkilileriyle görüştüm TURKCELL ile görüştüm. Aslında ortada bir limit falan yok bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdıkları için ve tek sunucudan binlerce oyuncuyu idare ederiz kafasıyla düşündükleri için ve ek sunucu açmak istemedikleri için sözde günlük satış limiti diyerek satışları tamamen durdurmuş durumdalar. Turkcell ve Game+ yetkililerinden özel satış yapmalarını talep ettim bunu gerçekleştiremeyeceklerini belirttiler o zaman erişim kodu verin dedim yine yok çektiler yaptıkları tüketici haklarına aykırı söz konusu tüketici haklarına göre satıştan kaçınma ihlalinde bulunuyorlar.
MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.
Bu durumda GamePlus ürünü satın alınabilir gösteriyor fakat satın almaya çalışınca ya satamıyoruz biz onu aslında durumu oluştuğu için tüketici hakkı ihlali doğmuş oluyor. Tüm bunlara ek olarak TURKCELL game+ ve geforcenow hakkında en ufak bir bilgiye sahip değil.
MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.
Bu durumda GamePlus ürünü satın alınabilir gösteriyor fakat satın almaya çalışınca ya satamıyoruz biz onu aslında durumu oluştuğu için tüketici hakkı ihlali doğmuş oluyor. Tüm bunlara ek olarak TURKCELL game+ ve geforcenow hakkında en ufak bir bilgiye sahip değil.