Geforce Now Performance hangi sistem kullanılıyo?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,546
geforce now performence ile ultimate arasındaki fark ne ve sistem özellikleri nasıl biliyor musunuz?

bu arada yanlıslıkla website açtım hız testi yapıyım dedim 2000 mbps indirme ve yükleme hızı verince şaşırdım :D

İyileştirme, düzeltme yapıldı mı bilmiyorum ama en son hatırladığım, gtx 1060 veriyordu. Sistemlerde HDD var.

GeForce Now kullanacağına taksitle bilgisayar al, bence çok daha iyi.

geforce now performence ile ultimate arasındaki fark ne ve sistem özellikleri nasıl biliyor musunuz?
Performance RTX 2060 (80 de olabilir) ve RTX-T10 diye garip bişey kullanıyo. Son zamanlarda GTX ile karşılaşmadım.

Yani beleş denemede bunları veriyordu, gidip performance de gtx vereceğini zannetmiyorum. Yüksek ihtimal hala hdd kullanıyolardır.

Ultimate'de 4080 verdiklerini iddia ediyorlar, hiç denemedim ama.
bu arada yanlıslıkla website açtım hız testi yapıyım dedim 2000 mbps indirme ve yükleme hızı verince şaşırdım :D
2000 mi? Önceden daha fazlaydı diye hatırlıyorum :p

Hey kürtselim benim be millete yedirmediği interneti kendisine de yedirtmiyormuş xD

performancede 2080 veriyor hdd kullanıyorsun. 1060 yok

performancede 2080 veriyor hdd kullanıyorsun. 1060 yok
evet baktım 2080 varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performance RTX 2060 (80 de olabilir) ve RTX-T10 diye garip bişey kullanıyo. Son zamanlarda GTX ile karşılaşmadım.

Yani beleş denemede bunları veriyordu, gidip performance de gtx vereceğini zannetmiyorum. Yüksek ihtimal hala hdd kullanıyolardır.

Ultimate'de 4080 verdiklerini iddia ediyorlar, hiç denemedim ama.

2000 mi? Önceden daha fazlaydı diye hatırlıyorum :p

Hey kürtselim benim be millete yedirmediği interneti kendisine de yedirtmiyormuş xD
bu bilgisayarlar turkcellin veri merkezinde dimi

evet baktım 2080 varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bilgisayarlar turkcellin veri merkezinde dimi
Altyapsını kullanıyor sanırım. Serverler İstanbul ve Ankarada idi en son.
(3 sene geforce now kullandım)

Geri